Poslednjih dana svi pričaju o njenom najnovijem biografskom filmu o velikoj Judy Garland za koji joj mnogi, već nakon prvih nekoliko kadrova koji su otkriveni u trejleru, predviđaju nominaciju za Oscara. 

Uz film od kog filmski kritičari i filmska publika očekuju mnogo, uskoro stiže i nova Netflix serija s Renee Zellweger u glavnoj ulozi koju ćemo gledati svi – i to u jednom dahu.

What/If je neo-noir socijalni triler koji istražuje šta se događa kad prihvatljivi ljudi počinju da rade neprihvatljive stvari. Prva sezona usmerena je na primamljivu ponudu misteriozne žene mladom paru iz San Francisca.

(Nedeljna filmska preporuka: Jedna od najlepših melodrama 21. veka)

Iako prva sezona tek treba izaći, u planu je već nekoliko sledećih sezona od kojih će se svaka baviti drugom pričom u kojoj jedna odluka može promeniti citav život.

Napeti trejler koji će vas odmah uvući u ovu priču pogledajte u nastavku, a prvu sezonu možete gledati od 24. maja na Netflixu.

Preuzeto sa portala: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/