Izgleda da pojedini delovi tela ne čine samo lepotu već i dragocenu imovinu.

U slučaju oštećenja zbog kojeg mogu izgubiti i posao i svoj specijalni status zvezde, poznate ličnosti su odlučile da svoje telo osiguraju.

Kim Kardashian

Započnimo sa jednom od najpopularnijih slavnih ličnosti našeg vremena - šokantnom reality zvezdom. Koji je njen najistaknutiji deo njenog tela? Tačno je - to je pozadina, a ova zvezda ju je osigurala na 21 milion dolara.

Julia Roberts

Koja je najatraktivnija karakteristika čuvene glumice? Bujna kosa? Vitka figura? Ipak ne. Najistaknutiji atribut, po njenom mišljenju ali i mišljenu mnogih drugih, jeste njen nezaboravni široki osmeh, koji je osiguravajuća kompanija procenila na 30 miliona dolara.

Jennifer Lopez

Latino diva osigurala je atribut po kome je izuzetno poznata - zadnjicu, na sumu od 27 miliona dolara.

Madonna

Uprkos činjenici da je pevačica, glumica i rediteljka, a ne manekenka iz sjajnog časopisa, Madonna je osigurala grudi na dva miliona dolara! Tako da, ako se sa ovim delom tela nešto dogodi, ona ima pravo da zahteva odštetu i ne samo da može vratiti svoj prvobitni oblik, već takođe može značajno poboljšati svoje finansijsko stanje.

Mariah Carey

Pop diva Mariah Carey takođe je odlučila da osigura svoje lepe noge. Prema izveštajima zapadne štampe, iznos osiguranja u njenom slučaju je zaista neverovatan - milijardu dolara! Da, ovo nije greška.

Rihanna

Rihanna je najpoznatija i najpoželjnija žena na svetu. Njene vitke noge nalaze se na koricama mnogih časopisa i muzičkih spotova, pa samim tim nikoga neće iznenaditi da ih je osigurala za više od milion dolara.

Izvor: cosmopolitan.rs