''Thank you'' predstavlja album sreće, zahvalnosti i radosti.


Ova godina je definitivno comeback godina. Vraćamo se starim navikama, životu i životnom stilu. Ali to nije sve - vraća nam se umetnost, muzika, stvaralaštvo. Vraća se i Diana Ross, i to nakon 15 godina odsustva sa muzičke scene.

Iako nas zapravo nikada nije napustila, jer Endless Love i ostale hitove nikada nismo prestali da slušamo, činjenica je da disco kraljica dugo nije izbacila ništa novo, niti se pojavljivala u javnosti. Sada najavljuje novi album pod nazivom Thank You, koji će izaći 10. septembra i ohrabriti nas taman kada krene summertime sadness.

Na radost fanova, prvi singl je već izašao i pretenduje da postane prava letnja himna.

''Ovaj album je moj poklon vama sa zahvalnošću i ljubavlju. Večno sam zahvalna što sam u ovom trenutku imala priliku da ga snimim'' navela je Diana Ross u svojoj objavi na Instagramu. ''Dok slušate moj glas, slušate i moje srce. Neka vas ljubav vodi'' dodala je.

Novi album muzička ikona je snimila u svom studiju tokom protekle godine, i to kao odgovor na mnoge pretrpljene izazove i poteškoće sa kojima se izborila. Zbog toga, album označava povratak pozitivnim, živahnim i slobodoumnim porukama - baš onakvim po kakvim je oduvek bila poznata.