Grupa Detour rasprodatim koncertima u regionu dokazuje svoju veliku popularnost a koncertom u Novom Sadu i nadolazećim u Beogradu, 13.03. u Domu omladine, dodatno potvrđuju činjenicu da je dobra muzika itekako na ceni.

“Sve nas je prijatno iznenadila informacija da je naš beogradski koncert skoro mesec dana ranije rasprodat. Znali smo da imamo velikiu publiku koja nas voli i prati tako da je koncert u dvorani “Amerikana” samo potvrda međusobnog prijateljstva. Ovog petka pružićemo najbolje od nas, očekujemo odličnu atmosferu i energiju kakvu smo i do sada imali u Beogradu.”, reči su Nenada Borgudana, frontmena popularne elektro-akustik grupe Detour uoči njihovog najvećeg solističkog koncerta u Beogradu.

Publika može očekivati puna dva sata koncertne pop rapsodije a ne sumnjamo da će i ovog puta igrati i pevati uz njihove poznate hitove kao što su  Plešem sama, Snijeg, Bez tebe, Tvoje lice se promijenilo i Zaljubila sam se. A na kraju koncerta, kako bi zahvalili na podršci i odzivu, posetiocima će biti omogućeno druženje sa članovima perjanice hrvatskog popa uz ekskluzivnu prodaju i potpisivanje njihovih dosadašnjih četiri albuma. 

Osim nadolazećih koncerata među kojima je i letnji nastup u Rovinju rame uz rame sa svetskom divom DIDO, grupu Detour očekuje rad na novom albumu koji će već na proleće najaviti prvim singlom.