Možda smo malo (pre)uranjeno najavljivali leto, jer ovog vikenda temperature zahtevaju blizinu vodene površine... Nažalost, nemamo predlog instant hlađenja, leto escalated quickly, tako da se pridružujemo (kada ne možemo pobediti) i nastavljamo u istom ritmu – vreli dani, duge noći, žurke pod otvorenim nebom, krenite sa nama!

Kada vidimo na posteru ovaj dvojac, mi intuitivno idemo na opciju save – jer znamo da je u najavi žurka za pamćenje. Ovog petka, žurka za pamćenje je u Barutani pod sloganom „Ma dođi leto“. Luton i Šćepa (kao i uvek) u svom elementu, već su spremili iznenađenje, preparty sa gostom iznenađenja od 18h u Droćol harbor-u. Znate gde se vidimo.

U subotu samo nastavljamo jer smo čuli da je u Silosima „vikend mehurića“, a mi mehuriće nikad ne propuštamo, ni one iz mašine, a posebno su nam dragi oni u čaši. Pored fenomenalnih DJ-eva, tu je uvek i prateći kulturni sadržaj, te zaintersovani između setova mogu pogledati izložbu “Olimpijske igre - Više od sporta”. I kako kaže ekipa iz Silosa „obucite boje koje dreče, recite ne onima koji bi da vas spreče“..vidimo se pored Dunava.

Nakon party vikenda, vreme je za malo rekreacije (i još malo provoda). June cafe organizuje veoma poseban sportsko/zabavni događaj i mi smo odlučni da ga ne propustimo. Dakle, u nedelju se igra tenis, u prepodnevnim časovima obezbeđena je filter kafa i kolači, a u poslepodnevnim časovima i kako se turnir bude završavao, prelazimo na penušava vino i pivo, a od 17h kreće iz muzička podrška koja će trajati sve do uveče kada se proglasiti pobednici turnira. (Za više infromacija o načinu registrovanja i časovima za početnike, posetite website June belgrade).

Do sledeće vikend šetnje...
Milica Golubović