Božo Vrećo, dobitnik priznanja Elle Style Award 2024 i najautentičniji muzičar regiona, svoje nove pesme, kao i mnogobrojne, sad već čuvene sevdalinke, izvešće na Letnjoj pozornici na Tvrđavi, u Nišu 14. jula s početkom u 21h. Pored toga, sad već tradicionalno, Božo će 2. decembra prirediti spektakl beogradskoj publici u renoviranom Sava Centru.

Umetnik anđeoskog glasa, kako ga svi nazivaju, je pored toga što je izvrsni vokal, i autor i kompozitor sevdalinki, poznate tradicionalne, srceparajuće ljubavne lirike iz Bosne i Hercegovine.

Verna publika, koja je sve brojnija, uživa u Božinim koncertima koji su uvek preplavljeni emocijima i nezaboravnom atmosferom. Na Božinim koncertima se peva, pleše, plače, smeje, sve je to deo sevdaha, sve je to on.

MrdjaLoversStudioXElleStyleAwards2023-332_websize.jpg
Mrdja Lovers Studio/© 2023 Mrdja Lovers Studio, all rights reserved. 

Vrećo peva o ljubavi, čežnji i razdvojenosti, o tuzi, melanholiji i samoći. Svaki njegov stih je poput ispovesti i priznanja ljubavi, otud i magija na njegovim koncertima. Sarađuje sa umetnicima svetskoga glasa uz koje je napisao i nove sevdah tekstove koje njegova sve brojnija publika naprosto obožava, od Lejle pa sve do Sabe.

Karte za koncert u Nišu i u Beogradu u sistemu Tickets.