Istina je da vreme leti, ali ove godine je sve bilo toliko intezivno da ako nas neko pita, od oktobra proglašavamo Novu godinu! Promenilo se godišnje doba, uskoro ćemo pomeriti i sat, te smo odlučili da već krenemo da pišemo želje (tj. u našem slučaju nastavimo) i da step by step ušetamo u sezonu euforije... Pogađate, pred nama je party vikend, ali ne brinite, ostavljamo prostora i za shoes and friends!Krenite sa nama!

Sećate se Aligijerija i devet krugova koje smo krenuli da obilazimo od Čistilišta, pa nam je prošla sezona donela Pakao? Imamo dobre vesti, ovog vikenda ulazimo u novi krug i to velikim otvaranjem sezone sa dvojcem bez presedana, ovog vikenda vrata Pakla otvaraju Luton i Šćepa. Rezervacija nema, politika je ostala ista - first come first served, žur kreće u 20h!

Subotu smo rezervisali za audio-vizuelni šou DJ Marka Miloševića i njegovu (sada već kultnu) „Kluboslaviju“. Dakle, čekaju vas najveći jugoslovenski hitovi u žanrovskom miksu od Nirvane do Silvane, u našoj interpretaciji od diska do folka! Karte možete kupiti na sajtu New tekstil-a, gde se i održava žurka, ali požurite - čujemo da je već gužva.

Kao što smo i obećali, ostavili smo vremena za shoes and friends, te vas ove nedelje vodimo na 11. internacionalni Ana Popović Shoes & Friends pop up spektakl! Događaj je u Domu omladine (sala Amerikana) na kojem će biti preko 40 izlagača iz Srbije i regiona, a pored jedinstvenih komada odeće, obuće i kozmetike, očekuju vas i tribine, radionice, te humanitarna izložba druženja Zadrugarstvo iz Kragujevca. Dođite da se družimo, podržimo lokalne umetnike i zajedno doprinesemo jednom humanom cilju.

Do sledeće vikend šetnje...
Milica Golubović