Na koncertu u Domu omladine Beograda, Ana Ćurčin nastupiće sa bendom u proširenom sastavu: Danilo Tirnanić – bubanj, Dušan Veljković – gitara i Vladimir Milićević – bas,  a na nekim pesmama pridružiće se i Ana Janković na violini. Ulaznice po ceni od 500 dinara mogu se nabaviti preko EVENTIM mreže, a cena se neće menjati ni na dan koncerta.

Ana Ćurčin će  u Domu omladine predstaviti svoj "novi" zvuk, koji se postepeno menjao tokom poslednjih godinu dana kroz brojne nastupe i saradnju sa brojnim muzičarima i bendovima.

„Sam sastav benda već govori o drugačijem zvuku. Radili smo dosta i tražili pravu meru. Ja i dalje težim akustičnosti, tragam za tačnom dinamikom. Publici u Domu omladine ćemo predstaviti zvuk koji smo ovim traganjem razvili. Kao specijalan gost pridružiće nam se Dukat Strajnić iz Stray Dogg-a, sa kojim uvek vrlo rado pevam“, kaže Ana.

Pored toga ona najavljuje i posebnu scenografiju.

„Sa nama će biti i „Radio.nica“, koju predvodi reditelj Nikola Zavišić, koja će kroz dizajn svetla raditi na tome da i vizuelni doživljaj bude dinamičan i zanimljiv publici, te da nam pomogne da postignemo intimnu atmosferu kojoj težimo.“

Anin autentičan i snažan vokal beogradska publika imala je priliku da čuje na "Americana Night Festivalu" u maju ove godine, kao i na dva rasprodata koncerta u KC "Grad" - solističkom i sa Dukatom Strajnićem iz Stray Dogg-a. Na ovogodišnjem EXIT festivalu nastupila je sa svojim pratećim bendom na JDX Backstage-u.

Anin novi spot je  za samo jedan dan imao preko 1000 pregleda na YouTube-u! Pogledajte spo , i pripremite se za koncert u petak 29. novembra! Audio singl dostupan je i za besplatan download na sajtu MTV.rs.