Učenici osnovnih i srednjih škola i studenti, potpuno besplatno, tokom prethodna dva meseca imali su priliku da učestvuju u brojnim radionicama i predavanjima na različite teme, a ta praksa se nastavlja i u tekućoj godini.   

„Više stotina dece i mladih ljudi pohađalo je radionice i predavanja u okviru besplatnog obrazovnog programa Doma omladine, kako tokom decembra, tako i u sklopu manifestacije Raspust za Dž koju smo organizovali u januaru. Pokazali su da su željni novih saznanja i učenja novih veština, da su zainteresovani i talentovani, što nas posebno raduje. Naše je da mladima pružimo što više mogućnosti da se obrazuju i izrastu u kvalitetne ljude, jer to je i osnovni smisao našeg postojanja. Tokom čitave 2014. godine, u kojoj obeležavamo 50 godina od osnivanja, mladima će u Domu omladine Beograda biti na raspolaganju niz zanimljivih radionica, na kojima će učiti, družiti se i dobro se zabaviti“, rekao je direktor Doma omladine, Marko Stojanović.

Broj učesnika na februarskim radionicama je ograničen, a svi zainteresovani mogu da se prijave putem mejla radionice@domomladine.org. Za više informacija o programu radionica kliknite na link.