Neneh je video porukom apelovala na sve koji mogu da pomognu ugroženima. Ona će na festivalu nastupiti u subotu od 22 časa a ovo joj je ujedno i prva poseta srpskoj prestonici.

„Pozdrav dobri ljudi, moje ime je Neneh Cherry, i ove subote nastupam na MAD festivalu. Pozivam sve divne ljude da učine sve što je potrebno, bilo da je to volontiranje ili doniranje odeće i novca “, poručila je Neneh.

Sve veći broj zvezda MAD in Belgrade festivala pridružuje se akciji, a sve prihode od ulaznica za prvi dan festivala, MAD in Belgrade koji će se održati 24. i 25. maja u Parku kod Muzeja savremene umetnosti, uplatiće na račun za pomoć nastradalima u poplavama u Srbiji.

MAD in Belgrade će tokom dva dana održavanja predstaviti preko 100 izvođača na spektakularno dizajniranim stejdževima, uz najbolje ozvučenje na svetu VERO Funktion-One, lavirint, maske i najznačajniji medij na svetskoj elektronskoj muzičkoj sceni - Boiler Room. Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.200 dinara za jednodnevnu i 2.000 dinara za dvodnevnu ulaznicu su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu.

Pogledajte poruku Neneh Cherry: