U saradnji sa Gradom Smederevom i Turističkom organizacijom Smedereva, ova žurka biće humanitarnog karaktera jer je ulaznica za sve posetioce prikazana SMS poruka na broj 1003.

Na jednoj od najatraktivnijih otvorenih pozornica u Srbiji, nastupiće popularni domaći DJ i producent Marko Nastić i legendarni beogradski DJ Boža Podunavac. Za miks pultom biće i međunarodno sve priznatija Lea Dobričić, pobednica prošlogodišnjeg svetskog burn Residency takmičenja na Ibici. Njenim stopama ovog juna kreće i Dušan Lazović, koji će posle nastupa na Smederevskoj tvrđavi, kao ovogodišnji predstavnik Srbije, krenuti na popularno špansko ostrvo na globalno burn Residency takmičenje gde će mu mentori biti zvezde kao što su Carl Cox i Pete Tong. Na samom kraju prve „burn Road to Exit“ žurke, nastupiće i Nikola Vujičić, čija su nedavna izdanja ovom mladom Smederevcu omogućila nastupe u Parizu, Amsterdamu, Berlinu i drugim evropskim gradovima.

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE koja nas vodi na ROCK@EXIT festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana. EXIT je ove godine osvojio najprestižniju festivalsku nagradu, Najbolji evropski festival, uz pomoć glasova više od 620.000 ljudi iz celog sveta, u konkurenciji od 360 festivala iz 34 zemlje.

Burn je i ove godine zvanično energetsko piće Exit festivala, a neki od posetilaca „burn Road to Exit“ žurke imaće priliku i da osvoje ulaznice za najbolji evropski festival u nagradnom foto takmičenju sa ove velike žurke na Smederevskoj tvrđavi!