Elegantna garderoba je uvek u modi! Suknje, haljine, bluze u ovom stilu, su uvek aktuelne, pristaju svim generacijama, a privlače poglede okoline! Ako mislite da za navedene odevne kombinacije treba da utrošite mnogo vremena na pretragu, ili da vam treba mnogo novca, pogrešile ste! Evo nekoliko izuzetno kvalitetnih komada, koje su dostupni svima, a u njima ćete sasvim sigurno zablistati. 

Elegantna haljina od muslina na preklop sa volanimaje haljina koja je izuzetno udobna i komforna! Muslin je sinonim za eleganciju, a preklop preko grudi i pojas oko struka omogućavaju fantastično prilagođavanje svakom obliku tela.Haljina je odlična za kombinovanje uz ravnu obuću za dnevne šetnje, ili neformalne prilike, a uz visoke potpetice, zablistaćete u nekoj svečanoj prilici. Haljina je dostupna u nekoliko boja, OVDE je možete poručiti po ceni od 3390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Volite suknje? Duge suknje su veoma aktuelne ove sezone! Duga plisirana suknja od tila sa čipkom je vrlo efektna i trendi. Plisirani til sa širokom čipkom na obodu daje joj sofisticiranu notu, a svežinu dobija iz vedrih i modernih boja kao što su mint i nar. Ovaj model suknje odlično pristaje svakom tipu građe.OVDE plisirana suknja može biti vaša, za3390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Još jedna fenomenalna elegantna suknja je midi suknja od šifona, visokog kvaliteta, sa leopard printom. Šifon je veoma lagan i prijatan materijal, pogodan za nošenje u svim vremenskim uslovima. Blagi „A“ kroj srednje dužine ovoj suknjidaje veliku prilagodljivost svim prilikama. Pojas od širokog lastiša osigurava udobnost prilikom nošenja. Veoma lako se održava i peglanje nije potrebno. Ovu suknju možete da poručite OVDE, ili pozivom na broj 011/4420-502 po ceni od 2390 rsd

foto: Promo

Uz dobru suknju, ili pantalone, najbolje se kombinuje elegantna bluza. Bluza sa kimono rukavima je veoma aktuelnog kroja, jer su kimono rukavi popularni i izuzetno zastupljeni kod velikog broja brendova u poslednje vreme, a bez volana u ovom trenutku ne možemo da zamislimo ni jednu modernu odevnu kombinaciju. Materijal je nežan i elegantan, a boje su upadljive i veoma efektne. Ovu bluzu možete da poručite OVDE, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502.

foto: Promo

Svaki svetski brend koji drži do sebe ima svoju verziju ove elegantne i bezvremenske bluze - bluze od muslina. Bluza je klasičnog modela, oplemenjena izuzetno zanimljivim detaljem – otvorenim rukavima koji neobavezno padaju preko ruke, koji se završavanju širokim manžetnama oko zglobova. Materijal je nežni muslin u mint boji, koji dodaje posebnu sofisticiranost i svežinu. Za 2190 rsd, možete bluzu poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502. 

foto: Promo

Još fenomenalnih stvari za vas, možete pronaći OVDE, po jako pristupačnim cenama.