Ovo je fantastičan proizvod za kojim je „poludela“ svaka žena koja ga je probala – MAGNETNE TREPAVICE! Pogledajte OVDE zašto su tako savršene!

Zašto su drugačije i bolje od običnih veštačkih trepavica?

NEMAJU LEPAK – znači da nećete morati oči da izlažete „hemiji“, moći ćete da ih koristite i ako su vam oči inače osetljive. Osim toga, lepak vam prilikom skidanja trepavica uvek oduzme i po koju vašu prirodnu trepavicu, što sa ovim magnetnim nije slučaj!

Obične veštačke trepavice uglavnom morate da bacite posle jednog korišćenja, a magnetne trepavice možete da koristite NEOGRANIČENO!

Apsolitno su BEZBEDNE za korišćenje

LAKŠE se stavljaju (mada je potrebno staviti ih nekoliko puta kako biste se „ispraksali“ i lepo ih fiksirali)

Mnooogo lakše se skidaju i skidanje je BEZBOLNO (samo razdvojite magnete vrhovima prstiju)

Sada se samo OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po genijalno SNIŽENOJ CENI od 970 rsd!

Ako vam nije jasno kako je moguće da magnetom zalepište trepavice za svoje, evo odgovora: dobijate i gornji i donji deo trepavica! Naime dobijate jedan deo trepavica koji stavljate NA svoje, a drugi deo stavljate ISPOD trepavica. Ta dva dela se spajaju magnetom koji se na njima nalazi i stoje sve dok ne poželite da ih skinete.

Sjajne i za specijalne prilike i za dnevnu varijantu! Zato ne propustite da poručite ovaj potpuno NOV i potpuno fantastičan proizvod online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/