Galaxy A9 prvi je uređaj na svetu sa četvorostrukom zadnjom kamerom. Zadnja kamera sa četiri objektiva omogućava korisniku da pravi dinamične fotografije i ima sledeće specifikacije: glavna kamera: 24MP AF, F1.7; telefoto kamera: 2X optičko uveličanje, 10MP AF, F2.4; ultra široki objektiv: 120°, 8MP, F2.4 i dubinska kamera: 5MP, F2.2, dok prednja kamera ima 24MP, F2.0.

Ovakva zadnja kamera korisniku donosi niz inovacija i korisnih funkcija.

Sa glavnim objektivom od 24 MP fotografije su jasne i živopisne, kako pri uslovima jake svetlosti tako i pri niskoj osvetljenosti, u bilo koje doba dana. Dvostruko optičko uveličanje daje detaljne snimke u gro planu, čak i iz daleka. Ultra širokim objektivom moguće je praviti profesionalne fotografije uz opciju za optimizaciju scene. Pomoću funkcije veštačke inteligencije koja omogućava prepoznavanje scena, kamera je pametnija i u stanju da identifikuje ono što korisnik snima i shodno tome prilagodi podešavanja. Takođe, sa dubinskim objektivom moguće je ručno podešavanje dubine polja fotografije i izoštravanje predmeta fotografije za neverovatne slike koje izgledaju kao da ih je slikao profesionalac.

Samsung Galaxy A9 ima bateriju od 3.800mAh.

Sa memorijom od 128 GB i mogućnošću proširenja do 512 GB, korisnik može bez ograničenja da zabeleži sve što želi, da čuva više, a briše manje. Poseduje i funkcije Bixby, Samsung Pay i Samsung Health, kao i aplikaciju App Pair. Uređaj je prvoklasnog i elegantnog dizajna, sa 3D zakrivljenom staklenom zadnjom maskom, i dostupan je u tri boje: crnoj, plavoj i ružičastoj. 

Galaxy A7 je odličan spoj “uloženog i dobijenog”.

Sa cenom od 41,990 dinara u slobodnoj prodaji i kod operatera, vredan je ozbiljnog razmišljanja za kupovinu. Ima moćnu zadnju trostruku kameru, sa odličnim karakteristikama. Ultraširoki objektiv od 8 megapiksela, sa uglom od 120 stepeni je iste širine vidnog polja kao i čovekovo oko. To znači da Galaxy A7 snima svet baš onako kako ga korisnik vidi, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova. Uz objektiv od 24 megapiksela i objektivom za dubinu, funkcija Live Focus ovog uređaja omogućava kontrolu dubine vidnog polja podešavanjem bokeh efekta. Takođe, ovakav objektiv automatski propušta više svetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svetla. Korisnik tako dobije fotografije savršene bistrine, na jakom svetlu i pri uslovima niske osvetljenosti. Scene Optimizer je inteligentna funkcija za optimizaciju pomoću koje kamera uređaja Galaxy A7 kategoriše predmet fotografije, a zatim podešava boju, kontrast i osvetljenost, trenutno optimizujući kvalitet slike. 

Prednja kamera ima 24 megapiksela, sa podesivim je LED blicem, za bistre selfije u bilo koje doba dana, a uz funkciju Selfie Focus moguće je snimiti selfije sa bokeh efektom. 

Galaxy A7 ima prepoznatljiv, beskonačni Super AMOLED displej od 6,0 inča i podržava i Dolby Atmos tehnologiju za reporodukciju zvuka. Elegantnog je dizajna, urađen od stakla, glatkih, neprekinutih zakrivljenih linija. Dostupan je u slobodnoj prodaji i kod operatera po ceni od 41,990 dinara, u crnoj, plavoj i zlatnoj boji. 

Oba uređaja, i Galaxy A9 i A7, idealna su za one koji su uvek u pokretu, avanturističkog su duha, vole “život u slikama” , kao i da se izražavaju kroz upečatljive fotografije.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/