Ne dozvolite da se to desi i vama, neka vaš najlepši dan protrekne baš onaako kako ste oduvek zamišljali! Pogledajte kako da lako i brzo organizujete savršenu bajku, bez mnogo truda, a da vama ostane samo da kažete DA!

Kod venčanja je najbitnija organizacija.

Prostor, dekoracija, šminka, frizura, odelo, venčanica, poslastice i ostale stavke koje treba rešiti umeju zbog svog obima da budu zbunjujuće. Na jednostavan način ih rešite sve na jednom mestu - 26.01.2019. na festivalu venčanja u galeriji Progres u Knez Mihailovoj ulici.

(Pet vodećih wedding trendova za 2019!)

Galerija će u 12h biti otvorena za sve posetioce, ulaz je besplatan, a stručni konsultanti će vam biti na raspolaganju! Sve smernice u organizovanju najvažnijeg dana možete dobiti od eksperata iz svih oblasti - kreiranja budžeta za venčanje, odabira odela i venčanice, kako izabrati fotografa, šminku, poslastice, dekoraciju i putovanje. 

Od 19h će mnoge poznate ličnosti predstaviti premijerno novitete dizajnerskih haljina, venčanica i odela na fenomenaloj reviji, a od 19:30h ćete moći da uživate u koktelu, druženju i izvlačenju vrednih nagrada, te će najsrećniji mladenci biti nagrađeni.

(O njima se i dalje govori: 5 najlepših venčanica iz 2018.)

Ulaz je slobodan, a sve što treba da uradite radi lakše organizacije je da najavite svoj dolazak na broj telefona 063/110-90-58 radi unapređenja oragnizacije.

Vidimo se da kako bismo vam pomogli u kreiranju najlepše, jedinstvene i najkvalitetnije bajke koju ćete zauvek pamtiti i rado prepričavati celog života!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/