Ukoliko se odlučite da vaše iznenađenje bude u vidu poklona, predlažemo vam da on bude drugačiji, originalan, nešto što vaš partner ne očekuje, a sa druge strane bi bilo pozitivno da taj poklon bude kvalitetan, da ne košta puno, ali i da bude upamćen.

U ime dolazećeg praznika ljubavi, imamo lepe vesti!

Otkrićemo vam šta će sasvim sigurno oduševiti vašu ljubav, pogledajte savet kako da budete drugačiji i kako da svoju polovinu odvedete na sedmo nebo!

Niko nije imun na neodoljivu, zdravu, poslasticu premium kvaliteta magičnog i nezaboravnog ukusa!

Još ako je ta poslastica sladoled

Originalan i nepogrešiv izbor, u kome ćete oboje uživati, zar ne?

Evo saveta kako da provedete 14. februar i iznenadite osobu do koje vam je stalo.

Seven Heaven sladoledi su premium kvaliteta i kombinacija su pažljivo odabranih sirovina – svežeg mleka i organskog voća, bez biljnih hidrogenizovanih i rafinisanih masti, potpuno na prirodnoj bazi. Ukoliko vaš partner bira veganski način ishrane, posti, ili uopšte ne konzumira šećer – i u ovim slučajevima Seven Heaven ima veliku paletu ukusa koje možete odabrati.

Koristeći stare, italijanske recepture čuvenih gelato majstora, kao iz mnogo truda i posvećenosti  stvorena je prava rapsodija ukusa, koja stiže na vašu adresu na teritoriji Beograda BESPLATNO i to samo za 60 minuta!

Sve što je potrebno je da OVDE, ili na broj telefona 066/66 00 330 pozovete gelato majstora i odaberete kombinaciju koja će vašu polovinu odvesti na sedmo nebo!

Ukoliko iznenadite svog partnera na dan zaljubljenih, ostvarujete pravo na 10% popusta! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/