Princ Harry i Meghan Markle prisustovali su sinoć gala izvođenju predstave The Wider Earth u londonskom prirodnjačkom muzeju.

Za ovu svečanu priliku Meghan je izabrala komfornu i toplu kombinaciju, ali ipak vrlo sofisticiranu.

Sofisticiranost je postignuta zahvaljujući klasičnom kroju oba modela koja je nosila, kako haljine, tako i kaputa ali i beloj boji, koja je najodgovornija za glam utisak ove zapravo vrlo jednostavne damske kombinacije.

(Najmoćnija žena mode o najpopularnijoj royal ženi današnjice: Anna Wintour otkrila šta (stvarno) misli o Meghan Markle!)

Rolka haljina sa potpisom čuvene američke kuće Calvin Klein, pored snežne beline isticala se i prefinjenim materijalom - u pitanju je fino istkana vuna.

Dok se beli kaput od kašmira sa svilenom podstavom isticao perfektnim krojem, koji je vojvotkinji stajao kao saliven i savršeno se uklopio u spoj sa haljinom, iako je u pitanju zapravo britanska dizajnerka i to jedna od onih koju članovi kraljevske porodice preferiraju - Amanda Wakeley.

(Zbog ove haljine britanski mediji prozvali su stil Meghan Markle neoriginalnim)

Kompletno izdanje zaokruženo je maslinasto zelenim potpeticama od brušene kože, koje dolaze u spoju sa klač tašnicom.

Po pitanju beauty departmana, Meghan je igrala na sigurno i već uobičajeno za nju - a to je klasična neutralna šminka, dok je kosu pokupila u visoku punđu - dajući izgledu dodatni ton elegancije.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/