Pop diva zvanično je objavila da se vraća na turneju, otkrivajući da je njen scenski izgled već spreman.

"Ovog leta sam želela da učinim nešto veliko za svoj rođendan, jer je i sam rođendan veliki", rekla je pevačica gostujući u emisiji The Ellen Degeneres Show.

Tesko je za poverovati da Jenny from the Block, sa svojim prirodnim sjajem i savršeno definisanim trbušnjacima puni 50 godina, ali ona ih slavi u velikom stilu. Ovu turneju će nazvati "It's my party", i trajaće tokom njenog rođendanskog meseca juna (takođe i jula).

(Kaubojski couture momenat Jennifer Lopez obeležio Grammy nagrade: Belim šeširom diva zaokružila ceo look i privukla najviše pažnje!)

Ćaskajući sa domaćicom ove emisije, J.Lo je prikazala koliko na pragu šeste decenije izgleda fenomenalno kada se pojavila u mini seksi crnoj haljini koja je otkrila njene mišićave ruke i zategnute noge.

Beauty je takođe bio na niovu: upadljiv nude sjaj za usne i njena bujna kosa vezana visoko u rep. Laganija varijanta ekstra dugog konjskog repa koji je prikazala na dodeli Grammy nagrada, je stil koji nema sumnje da ćemo viđati tokom čitave godine kod J.Lo koja je od nakita odabrala takođe njoj vrlo drage i omiljene - alke.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/