"Proveravajući svoju formu protiv najboljih, dodatno oplemenjujem veštinu borbe i postajem bolji borac", kaže Luk Rokold, slavni borac koji samo za srpski MH otkriva kako kroz pet stotina haj kikova na svakom treningu dostiže jedinstvo sa univerzumom.

Funkcija razvija organ! Usko specijalizovani treninzi za pojedinačne mišiće polako odlaze u prošlost jer snaga nije svečano odelo već se koristi svaki dan. Zato pogledajte funkcionalni trening koji vam predstavljamo u ovom broju.

Mit o suvonjavim i slabim veganima odavno je srušen, pa predstavljamo 11 recepata od biljaka sa više proteina od velikog burgera. Prijatno!

Buđenje zveri! Srpski reprezentativac u rvanju Aleksandar Maksimović pokazuje kako izgleda trening koji čoveka pretvara u oklopno vozilo.

Čovek bez ograničenja je Jovica Spajić! Jedan od pet najboljih ultramaratonaca na svetu i lik iz Ginisove knjige, priča kako moći apsolutno sve!

Premium brendovi su svoj vrhunski dizajn okrenuli ka odeći u kojoj se može trčati, voziti skejt, igrati košarka ili vežbati parkur. Majsko izdanje Men's Health-a predsavlja najjaču garderobu za maj.

Kako voleti posao? U samo pet koraka moguće je od pregorelog kancelarijskog službenika zrelog za penziju postati superstar u svojoj profesiji. Pročitajte kako.

Tu je i boginja drskosti: Popularna hip-hop performerka Sajsi MC otkrila je svojim novim hitom zašto pornografija i ljubav idu zajedno.

Naučnik i televizijska zvezda Den Haris otkriva kako je individualna sreća povezana sa redovnim vežbanjem zahvalnosti.

Novi Men's Health je 100% snažan.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/