Evo jedne sjajne vesti za kreativce, ljubitelje sporta, društvenih mreža i video klipova! Ukoliko je tenis vaš omiljeni sport, a korisnik ste mts digitalne televizije, sada imate sjajnu priliku da se zabavite, pokažete svoju kreativnost i osvojite vrednu nagradu. 

Pozivamo vas da posetite mts facebook stranicui učestvujete u kreativnom konkursu “Eurosport te vodi na Roland Garos“  koji smo, u  saradnji sa Eurosport kanalom, pripremili za vas.

Vaš zadatak je da snimite video u maksimalnom trajanju od 3 minuta, u kome ćete biti u ulozi reportera teniskog meča. Na vama je da izaberete da li ćete komentarisati teniski meč koji je na TV -u, meč koji igrate u stvarnom životu, ili neki koji je već bio. Vaš video klip treba da postavite kao komentar ispod posta.

Najkreativnijeg i najduhovitijeg učesnika očekuje vredna i uzbudljiva nagrada. Ukoliko, po mišljenju Komisije, upravo Vaš video klip bude najkreativniji i najduhovitiji, očekuje Vas put u Pariz za dvoje, smeštaj i dve karte za muško polufinale Rolan Garosa.

Konkurs je otvoren od 21. do 26. maja 2019. godine.

Pravo na učešće u konkursu “Eurosport te vodi na Roland Garos“ imaju svi korisnici mts TV usluge ili korisnici koji na adresi stanovanja imaju aktivnu uslugu mts TV, koji su ujedno korisnici internet mreže sa boravištem u Republici Srbiji, a koji imaju registrovan lični profil na društvenoj mreži Fejsbuk.

Budite i vi deo ovog prestižnog grend slem turnira, učestvujte u nagradnom konkursu i pratite Eurosport na mts TV-u!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/