Planetarno popularno takmičenje Cosmopolitan Influencer Awardsove godine biće održano prvi put u Srbiji. Ova takmičarska manifestacija počeće 1. juna, a veliko finale imaće u decembru kada će naslovnu stranu Cosmopolitana krasiti pobednica takmičenja. Tokom leta na sajtu Cosma trajaće glasanje za najbolje influensere u šest kategorija, a na jesen će pored njih na glamuroznoj žurki biti proglašen i pobednik u kategoriji Influence Star.

Pravila takmičenja su jednostavna: ako želite da postanete uticajni na društvenim mrežama, imate između 18 i 35 godina i više od 3000 pratilaca na Instagramu, vreme je da se priključite novom projektu Cosmopolitan Influencer Awards 2019 powered by Avon!

Biće nagrađeni najpoznatiji srpski influenseri u šest kategorija - Beauty, Travel, Fashion, Food, Lifestyle i Insta man, a titula u sedmoj kategoriji Cosmo Influence Star rezervisana je možda baš za vas!

Potrebno je da popunite formular, napravite kreativnu fotku ili video sa štampanim izdanjem magazina Cosmopolitan i objavite na svojim društvenim mrežama uz tag našeg Instagram i Facebook profila, kao i hashtagove #cosmoinfluencers2019, #cosmoserbiai#AVONandCOSMO. Prijavljivanje traje od 1. do 30. juna 2019. godine na sajtu www.cosmopolitan.rs