Ukoliko se mučite sa bilo kakvim nepravilnostima na licu, u većini slučajeva za to je zaslužna neadekvatna nega. Najblagotvorniji učinak pre korišćenja bilo kojih preparata, ćete postići ako dubinski očistite kožu. To je prvi korak za najpravilniju negu - trik je dakle da lice očistite od nečistoća i toksina!

Najbrži i najefikasniji efekat kojim ćete to postići je inhalator sa saunom za lice!

Sve što treba da uradite pre korišćenja ovog aparata je da lice dobro očistite od šminke, a zatim da se opustite i uživate. Sauna za lice pomoću prirodnog, čistećeg i blagotvornog učinka pare neguje vaše lice, dubinski čisti pore, blago uklanja nečistoću i potkožne bubuljice.

Inhalator sa saunom za lice Osenjie BY1078 poseduje masku koja se u potpunosti prilagođava licu vašu kožu će očistiti, osvežiti, opustiti i vratiti vlagu. Lice će vam izgledati mlađe i sjajnije, što je odmah vidljivo. 

Sauna za lice i inhalator Osenjie BY1078 u jednom proizvodu, objedinjuju brigu o zdravlju i lepotu i omogućava dubinsko čišćenje pora, i negu lica i dubinsku hidrataciju.  

Sauna za lice sa inhalatorom – Osenjie BY1078 ima nastavak i za inhaliranje koje olakšava disanje kada ste bolesni ili vam suv vazduh u vašem domu otežava disanje. Takođe, u aparat imate mogućnost da dodate aromatično ulje, te će se vaše telo veoma brzo osloboditi od stresa. Cena saune je 2999 rsd, a OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Opšte specifikacije: 150W, 50Hz/60Hz, AC-110V-240V. 

Imajte savršen ten, zdrvu kožu i lice na kojem će vam svi pozavideti! Isprobajte revolucionarnu saunu za lice! 

Još sjajnih proizvoda, možete pogledati OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/