Kada tražimo najbolje sredstvo za negu kože, nameće se pitanje šta je bolje – krema ili serum? U nastavku teksta pokušaćemo da Vam damo odgovor na to pitanje. 

Kreme su napravljene tako da deluju više na površini kože, dok su serumi posebno dizajnirani i formulisani da prodiru duboko u slojeve kože. 

Najvažnija stvar kod seruma je da imaju daleko aktivnije sastojke i neverovatno su moćniji u poređenju sa dnevnim i noćnim anti-age kremama, koje garantuju brze rezultate. Najefikasniji vitamin za kožu je vitamin C, i to kada se koncentriše u serumu i primenjuje spolja.

Takođe, naučno je dokazano da je lokalna primena vitamina C najdelotvornija protiv bora! Ovaj benefit je najefikasniji kada se vitamin C nalazi u obliku seruma i nanosi na kožu radi brže apsorpcije i zaštite, dubinske i površinske revitalizacije. 

Dr.Viton – Vitamin C serum stimuliše proizvodnju kolagena, što znači – koža bez bora! On omogućava vitaminu C da prodre duboko u kožu, stimulišući proizvodnju kolagena i usporavajući proces bora. Pored navedenih beneficija, vitamin C serum daje sjaj i svežinu Vašoj koži.

Takođe, ne smemo da izgubimo iz vida to da je našoj koži, da bi bila zdrava i mladalačka, potrebna hidratacija.

Svakodnevni stres i umor su dodatni razlog za pojavu novih bora tokom godina.

Rešenje za neophodnu hidrataciju se nalazi u molekulima hijaluronske kiseline. Oni su glavni sastojci za “popunjavanje” bora između ćelija kože (sredina vezivnog tkiva), a smanjivanje ove kiseline (koja postepeno opada kako koža stari) znači gubitak volumena, uzrokujući bore i gubitak elastičnosti kože.

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum, pored bogatstva hijaluronske kiseline, dodatno je obogaćen sa još nekoliko sastojaka od velikog značaja za Vašu kožu, a jedan od njih je i ORGANSKA ALOE VERA koja održava kožu čistom i hidriranom dok održava prirodnu vlažnost kože i energiju.

Pored Aloe Vere Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum obogaćen je EKSTRAKTOM divljeg zelenog čaja – Zeleni čaj je bogat antioksidantima koji mogu pomoći Vašoj koži kod stresa u okruženju. Antioksidanti bogati zelenim čajem bore se protiv bora i daju koži mladalački izgled, a takođe pomažu u prirodnom podmazivanju, zatežući kožu i pružajući veću čvrstinu i elastičnost.

Ovaj savršeni set seruma za dnevnu negu možete poručiti OVDE za samo 2.499 rsd ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana.

* Dostava je besplatna.

** Celokupan asortiman proizvoda možete videti OVDE.