Molekuli hijaluronske kiseline glavni su sastojci za “popunjavanje” bora između ćelija kože (sredina vezivnog tkiva), a smanjenje ove kiseline znači gubitak volumena, uzrokujući nabore i gubitak elastičnosti kože. Hijaluronska kiselina je prirodno prisutna u našem telu, ali nažalost tokom godina se troše “poslednje rezerve”. Naš posao je da to sprečimo, te da našoj koži damo svež i mladoliki izgled, bez obzira na godine. Pružite joj neophodnu svežinu, hidrataciju i sjaj sa Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serumom. 

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum sadrži visoku koncentraciju (20%) hijaluronske kiseline, a dodatno je obogaćen sa još nekoliko sastojaka od velikog značaja za kožu kao što su organska aloe vera, organsko ulje jojobe, vitamin C, vitamin E, retinol i dr. Oni održavaju kožu čistom i hidriranom dok održavaju prirodnu vlažnost kože i energiju.

Kako biste upotpunili svoj sjaj i lepotu, tu su i Dr Viton – Bronzan Bio kapi! Ukoliko ste odabrali modnu kombinaciju koju ćete nositi za svečane dane, ali mislite da bi ta savršena toaleta izgledala još bolje kada biste imali bronzani ten, ne očajavajte! Bronzani ten je itekako moguć i zimi, uz Dr Viton – Bronzan Bio kapi. 

Bronzana boja vaše kože za kojom ste žudeli i uživali u njoj celo leto, sada može trajati tri puta duže, tj. tokom cele godine. Uz Dr. Viton – Bronzan Biio kapi, vaša koža biće savršeno potamnjena, blistava i zavodljiva!

Dr. Viton – Bronzan Bio kapi sadrže 98,9% prirodnih sastojaka od kojih je 72% organskih sastojaka, obogaćene podmlađujućim fito-kompleksom sa ekstraktima organske šibe, acai, hlorele, godži i zelenog čaja kako bi se podmladila, osvežila i dala sjaj vašoj koži.

Možete birati koliko duboki ten želite da imate – što više kapi, koža je tamnija. Kapi se savršeno kombinuju sa vašim postojećim mlekom ili losionom za telo. Način upotrebe je vrlo jednostavan: stavite određenu količinu mleka za telo na ruku i stavite 4, 6 8 ili 12 kapi (što je više kapi, tamnija je koža) i mažete na jedan deo tela, poput jedne noge. Zatim stavite mleko na ruku i ponovo 4, 6 8 ili 12 kapi i namažete drugu površinu tela dok ne namažete celo telo mlekom / losionom obogaćenim Bronzan kapima, a rezultat je bronzana boja za najsjajniju noć!

Dočekajte novu godinu spremni i ponosni na sebe. Pokažite lepotu i zasijajte u punom sjaju uz ovaj jedinstveni New Year set po ceni od samo 2.499 rsd! Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana. 

*Dostava je besplatna.

**Celokupan asortiman proizvoda možete videti OVDE.