Na prvi pogled nekomplementarne boje, različiti printovi, teksture - modni su izazovi sa kojima će se u koštac uhvatiti vrsni poznavaoci trendova i veliki ljubitelji mode i što je najvažnije uspeće da iznesu ovaj odvažni izgled, dok će im većina samo čestitati i zaključiti da ne bi usudili.

Upravo na taj način i mi smo mesecima unazad čestitali Victoriji Beckham, divili se njenom stilskom umeću i odvažnosti, te zahvaljivali na inspiraciji.

Ipak, treba znati kada stati.

Sudeći po njenoj poslednjoj kombinaciji, čini se kako se britanska dizajnerka malo zaigrala sa uklapanjem, pa slobodno možemo reći svega i svačega.

Model iz jedne od njenih poslednjih kolekcija pre-spring/summer 2020, komplet u vidu suknje i rolke sa printom uzdužnih pruga u pet boja (crvenoj, plavoj, bež, beloj i crnoj), Victoria je ponela uz dugačke krem čizme na štiklu, sa otvorenim prstima.

S obzirom da je u pitanju vrlo upečatljiv print, ovaj komplet u vidu midi suknje i rolke, trebalo bi ipak da se nosi odvojeno, baš kao što je i sama dizajnerka prikazala tokom kampanje za kolekciju.

Čizme sa otvornim prstima, očigledno su jedan od omiljenih modela Victorije Beckham, jer ne samo da je bial jedna od prvih osoba koja ih je ponela još pre par godina, već su i neizostavan deo njenih kolekcija.

Međutim, koliko god joj bile drage, činjenica je da su i stralete odustale od ovog modela, a o njegovom uklapanju sa ovim modelom suknje, nećemo ni govoriti, slika govori više od reči.