Kada opadanje dlake predstavlja razlog za brigu?

Ukoliko vašem psu dlaka počne da otpada u krugovima, pri tom ostavljajući krugove bez dlake, vreme je da se zabrinete. U tom slučaju verovatno je da se radi o oboljenju alopeciji najčešće uzrokovanim gljivicom – mikrosporozom.  Radis e o specifičnom gljivičnom oboljenju koje se javlja najčešće krajem leta i početkom jeseni, a može da se prenese sa životinje na čoveka. Uzrok opadanja dlake može da bude demodikoza (upalna kožna bolest) ili šuga (kožna parazitarna bolest koju uzrokuje grinja Sarcoptes scabiei). 

Svaki pas tokom života makar jednom zaradi neka od ovih oboljenja. Zato je potrebno da pažljivo negujete, pratite i kontrolišete vašeg psa, kako biste mogli blagovremeno da delujete. Svako opadanje dlake, ali i promena na koži psa, razlog je za reagovanje.

Psima nije potrebna nega samo onda kada postoji posledica. Njihovi organizmi, kao i ljudski uostalom, zahtevaju brigu o imunitetu, ali i preventivu i zaštitu od bolesti. 

Ukoliko želite da omogućite svom psu sto odsto prirodnu negu ili ste primetili da posledice neke od bakterijskih ili gljivičnih oboljenja već postoji spas se nalazi u Srećku – dodatku hrane za pse

Ovaj preparat proizvodi se u Srbiji. Njegov sastav je 100 odsto prirodan. Ukusan je, pa nećete imati problem s tim da ga vaš pas pojede. Spremljen je na bazi lista borovnice, lista crnog duda, cikorije, kleke, aicheillae herba i pšeničnog skroba. 

Srećko će da ojača imunitet vašeg psa, a sprečiće nastanak pečata i opadanje dlake, kao i sakupljanje gljivica i bakterija na dlaci vašeg psa. Takođe, jača hormonski status u organizmu psa. Pojačava nagon za parenje. Preporučuje se svim rasama pasa, a naročito onim lovačkim koji su najizloženiji opasnosti od oboljenja. Može da se koristi preventivno, ali i kod već postojećeg problema. Za kratko vreme vaš pas povratiće snagu, ojačati imunitet i obnoviti dlaku. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona  011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2.000 rsd.

Način upotrebe:

Dve tablete na 10 kg mase psa. Tabletu dodati u hranu i preliti sa jogurtom. 

Ova receptura delo je Miloša Ninkovića, doktora narodne medicine, fito-fizikalnog terapeuta, koji u svojoj bogatoj  “radnoj tradiciji” može da se pohvali velikim brojem izlečenih pacijenata.

*Još sjajnih preparata po njegovoj recepturi I pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.