Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAMO ZA LJUBITELJE NAJNOVIJIH TRENDOVA: Dekorišite prostor na OVAJ način i uživajte u pogledu!

Svi volimo kada s vremena na vreme promenimo malo izgled našeg doma ili radnog prostora. Kada dođe Nova godina, taj osećaj i potreba za ulepšavanjem prostora se povećava. S obzirom na to da baš u ovom periodu imamo i najmanje novčanih ...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ukoliko ste ljubitelj upečatljivog, modernijeg stila, onda je sat sa srebrnim brojevima pravi izbor za vas. Kao što vidite na slici, sat, iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu, daje doživljaj kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge.

Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje (baterija nije uključena u komplet). Na sat takođe dobijate garanciju koja važi 2 godine. Ovaj sat možete naručiti OVDE po ceni od 2.988 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Software:Adobe Photoshop CC 2017 (Windows) Created: 2018:12:27 18:36:21

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, predstavljamo vam model koji je idealan za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Možete izabrati da li želite da bude crne ili srebrne boje.

Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser.

Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje (baterija nije uključena u komplet). Na sat takođe dobijate garanciju koja važi 2 godine. Ovaj sat možete naručiti OVDE po ceni od 2.988 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana. 

Embedded Comments: Processed By eBay with ImageMagick, z1.1.0. ||B2

Sledeći model 3D sata dizajniran je kao kombinacija crtica i brojeva. Prelepe bakarne boje koji pored 3D efekta ima i efekat brušenog aluminijuma.

Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser.

Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje (baterija nije uključena u komplet). Na sat takođe dobijate garanciju koja važi 2 godine. Ovaj sat možete naručiti OVDE po ceni od 2.988 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Software:Adobe Photoshop CC 2017 (Windows) Created: 2019:02:20 18:02:37

Jedan od najprodavanijih modela jeste upravo sat crne boje, elegantnog i jednostavnog izgleda, čija površina ima efekat visokog sjaja. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril.

Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm.

Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje (baterija nije uključena u komplet). Na sat takođe dobijate garanciju koja važi 2 godine. Ovaj sat možete naručiti OVDE po ceni od 2.988 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Naredni model postoji takođe u crnoj i srebrnoj boji. U pitanju su rimski brojevi, a njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril sa efektom ogledala.

Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm.

Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje (baterija nije uključena u komplet). Na sat takođe dobijate garanciju koja važi 2 godine. Ovaj sat možete naručiti OVDE po ceni od 2.988 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Ovaj model je jedan od najtraženijih. Odličnog, zanimljivog dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči. Ovaj sat je pravi izbor za sve koji žele da im prostor bude drugačiji. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril.

Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje (baterija nije uključena u komplet).

Na sat takođe dobijate garanciju koja važi 2 godine. Postoji u crnoj i srebrnoj varijanti. Sat možete naručiti OVDE po ceni od 2.988 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Moda

Celebrity