Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uma Thurman novo zaštitno lice Campari kalendara za 2014. godinu (FOTO/VIDEO)

Filmska zvezda Uma Thurman je novo zaštitno lice Campari kalendara, ispred objektiva poznatog fotografa Koto Bolofoa

  Izvor: Uma Thurman, foto: Promo

Campari® danas u Milanu zvanično predstavlja Umu Thurman kao zvezdu novog Campari kalendara za dolazeću 2014. godinu.Za slikanje fotografija za ovaj kalendar pobrinuo se poznati modni fotograf, Koto Bolofo. Poznata i pomalo ekscentrična glumica Uma Thuman biće glavna zvezda kalendara za 2014. godinu koji nosi naziv ‘Proslave širom sveta’.Svaki mesec ovog kalendara predstavlja jedinsvene festivale iz različitih kultura celog sveta. Kroz ovu novu i uzbudljivu temu, Campari nastoji da naglasi primetnu globalizaciju kultura iz celog sveta, a iz svake od ovih proslavaprenosi duh strasti, stila i harizme.

Uma Thurman, koja je glumila u velikom broju kvalitetnih blokbastera kao što su “Petparačke priče” i “Kill Bill”, nastavlja dobru tradiciju prethodnih Campari heroina, među kojima su se našle moderne i strastvene glumice Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Mila Jovović i Penelope Cruz.

Zadovoljstvo je biti deo globalno priznatog projekta za svetski poznat brend. Posebno se divim ovogodišnjoj temi jer sam u mogućnosti da delim put otkrića, strasti i stila sa ljubiteljima Campari-ja iz čitavog sveta. Za svaki mesec kalendara, suština proslava širom sveta prelepo je uhvaćena na fotografijama Kotoa, veoma cenjenog umetnika sa okom za intrigantne, stimulativne i veoma dinamične prikaze”, izjavila je Uma Thurman povodom predstavljanja  Campari kalendara za 2014.

Koto Bolofo je najnoviji fotograf koji slika za Campari kalendar, tačnije za njegovo 15. izdanje. Rođen u Južnoj Africi, odrastao u Velikoj Britaniji, sa trenutnim boravištem u Francuskoj, Bolofo je poznat po snažnim portretima, inovativnim modnim fotografijama i brojnim kratkim filmovima. Slikao je za veliki broj uglednih časopisa, uključujući Vogue, Vanity Fair i GQ, a fotografisao je i za oglašivačke kampanje za luksuzne brendove kao što su Louis Vuitton i Dior.

Bolofo je poznat po oštrom oku za žive i dinamične slike koje će koristiti u kalendaru za 2014. kako bi ljubiteljima Camparia ponudio prozor u svet.

Praksa Camparijevog konstantnog stvaranja upečatljivih i snažnih prikaza za svetski poznat kalendar savršeno se uklapa sa onim što nastojim da postignem u svom radu. Rad na ovom projektu sa prelepom i talentovanom glumicom kao što je Uma Turman je prvenstveno čast, a pružena mi je i prilika da pomerim granice u kalendaru i snimim strast i stil koji je utemeljen na ovogodišnjoj, zaista inspirativnoj tem.”, navodi Bolofo povodom snimanja za Campari kalendara za 2014. godinu.

“Jedinstvena tradicija Campari kalendara biće nastavljena i ove godine sa ciljem da pruži još intenzivnije i inspirativnije slike. Još jednom će granice biti pomerene kako bi podstakle maštu ljudi kroz putovanje i otkrivanje načina proslavljanja širom sveta,  iz meseca u mesec, a upravo je ovogodišnja tema najprikadnija za tako nešto.  Imajući  ovo u vidu, veoma se radujemo što ćemo nešto kasnije ove godine otkriti kalendar za 2014.”, izjavio je Bob Kunze-Koncevic, direktor Campari grupe.

Filmska zvezda Uma Thurman je novo zaštitno lice Campari kalendara, ispred objektiva poznatog fotografa Koto Bolofoa
Izvor: Youtube

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity