Kada je reč o žurkama, Berlin je srce Evrope te ne čudi što je kompanija ALCATEL ONETOUCH izabrala upravo nemačku prestonicu kao mesto gde će svetu predstaviti svoje poslednje domete u razvoju mobilne tehnologije. Bio je tu još jedan odličan razlog za proslavu – nekoliko dana pred put otkrili su nam da je njihov novi brend ambasador Avicii, jedan od najboljih svetskih DJ-eva! Omiljeni hitemejker u kombinaciji sa slobodnim duhom Berlina uz smartfonove koji pomeraju granice u svojim klasama – od prvog trena bilo je jasno da će žurka biti pun pogodak! Osećaj nas nije prevario, stara toplana Kraftwerk smeštena u berlinskom hip kvartu Mitte bila je savršena scenografija za show koji je ovaj mladi DJ osmislio.

Treperava igra svetla, šljokice, dim i specijalni efetki doveli su atmosferu do usijanja, ali ova žurka je bila posebna još po nečemu. Uz dobar ritam besprekornog DJ seta i šampanjac, svi okupljeni mogli su prvi put da isprobabaju telefon ALCATEL ONETOUCH HERO 2 (novi model koji stiže sa stylus pametnom olovkom idealnom za sve one koji žele da pokažu kreativnost), kao i tablet Hero 8 koji uz dijagonalu od osam inča dolazi sa veoma brzim procesorom koji je tu da unapredi kvalitet života svakog svog korisnika.

Kreativnost bez granica

Kako se radilo o ekskluzivnoj premijeri za novinare iz celog sveta, ništa nije bilo prepušteno slučaju, u posebnim photo booth punktovima gosti su se sjajno zabavljali fotografišući se i isprobavajući sve funkcije olovke. Mislite da smo odeloleli? Naravno da nismo!

Posebna poslastica bila je mogućnost da se upoznamo sa aplikacijom MagicFlip DJ koja dolazi sa Hero 2 telefonom, a izgleda kao mini DJ mix pult koji dozvoljava da miksujete pesme čak i dok ste u pokretu! Hi-Fi zvučni sistem omogućava da kasnije vašu playlistu čujete kristalno čisto. Pred vama je pravi uređaj koji podstiče vašu kreativnost i omogućava vam da iskažete sve svoje talente. I upravo je to i bio slogan čitave žurke – svi prisutni bili su pozvani da probude svoju kreativnost. Jasno nam je, ALCATEL ONETOUCH savršen je izbor za sve one koji žele da unaprede i olakšaju svoj život, ali i da se pri tome odlično zabave. Kreativnost pomera granice!

Bili smo na licu mesta…