Mesec decembar i završetak ove godine obeležila je prestižna dodela Cosmopolitan Beauty nagrada koja je održana u prelepom ambijentu restorana Savanova u Beogradu. Magazin Cosmopolitan organizovao je veče posvećeno jednoj od najmoćnijih pokretačkih sila čovečanstva - lepoti, koje su podržali partneri Smartwater i Romerquelle.

Zvanični deo programa otvorila je harizmatična voditeljka Marina Kotevski, a zatim se prisutnima obratila Teodora Bogdanović, v. d. glavne i odgovorne urednice magazina Cosmopolitan. Sa željama dobrodošlice, Teodora je najavila početak spektakularne dodele nagrada, dok su prisutni sa nestrpljenjem iščekivali da čuju ko su ponosni nosioci ove laskave titule za 2019. godinu.

Najboljim čuvarima lepote ove godine proglašeno je 15 proizvoda, a pored njih, 3 proizvoda osvojila su specijalne nagrade. Budući da je konkurencija u beauty industriji ogromna, Cosmopolitan je pažljivo birao članove stručnog žirija. Osim v. d. glavne i odgovorne urednice Teodore Bogdanović, žiri su sačinjavale i glumica Jana Milić Ilić, influenserka Mima Zečević, make-up artist Nena Ilić, beauty influenserka Tamara Ćosić i hair stylist Maja Stanišić.

Pobednici koji su osvojili titulu Cosmo Beauty Awards 2019 su u kategoriji čistača kože - Biobaza Beauty micelarna vodica, u kategoriji hidratacije lica - Vichy Mineral 89 serum za područje oko očiju, u kategoriji anti-age - Bioten Hyaluronic Gold serum za lice, u kategoriji nege kose - Pantene Grey & Glowing šampon za negu kose, u kategoriji stajlinga kose - Syoss Pue Hold suvi šampon, u kategoriji nege tela - Avon Justine dermo ulje za lice i telo, u kategoriji anticelulita - Collistar dvofazni koncentrat protiv masnih naslaga, u kategoriji sunčanja - Afrodita Sun Care marmelada, u kategoriji ženskih parfema - YSL Libre, u kategoriji muških parfema - K by Dolce&Gabbana, u kategorija tena - Max Factor Radiant Lift tečni puder, u kategoriji očiju - Aura 3D Power Lashes, u kategoriji karmina - Aura Color Karma Rouge dvobojni ruž za usne, u kategoriji noktiju - Avon Mark lak sa efektom gela, u kategoriji maskare - Maybelline Lash Sensational, a specijalnu nagradu za revoluciju godine dobio je Eucerin Hyaluron Filler serum sa vitaminom C, specijalnu nagradu za inovaciju godine - Nivea micelarni šampon i specijalna nagrada za „Best vegan“ proizvod - Avon Clean Break balzam za čišćenje lica. 

Nakon formalnog dela uručenja Cosmo Beauty nagrada gosti su imali priliku da uživaju u dekoraciji beogradske cvećare Provansa i nesvakidašnjem zvuku muzike koju je priuštila DJ Millie. Preukusna hrana restorana Savanova i mnogobrojni kokteli učinili su da još jedna dodela Cosmo Beauty nagrada pomeri sve granice, a osmeh na licima svih prisutnih definitivno je dokaz pozitivne energije koju je magazin Cosmopolitan, i ovog puta, uspeo da stvori.

Proglašeni najbolji proizvodi za lepotu i negu u ovoj godini!