Kako nam je zdravlje naših građana i svih posetilaca uvek bilo na prvom mestu, tako smo doneli odluku da ostatak programa održimo se uz poštovanje svih epidemioliških mera i pažljiviju brigu za sve nas.

Radoslav Marjanovć, predsednik opštine Stari grad ističe da su u ovom trenutku zdravlje i bezbednost na prvom mestu, kao i da će prateći i dečiji program biti održan u skladu sa vremenskim uslovima i u skladu sa epidemiloškim merama kao i do sada.

"Obaveštavamo sve Beograđane da se zbog novonastale nepovoljne epidemiološke situacije svi planirani koncerti u okviru Starogradske zime otkazuju. Sigurni smo da će biti prilike da u budućnosti uživamo u dobroj muzici i koncertima, ali u ovom trenutku su zdravlje i bezbednost na prvom mestu. Starogradska zima traje do 23. januara, a prateći i dečiji program biće održan u skladu sa vremenskim prilikama. Za detaljnije informacije o programu pratite sajt GO Stari grad kao i zvanične profile na društvenim mrežama", rekao nam je Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad.

Ipak, to ne znači da ne možete da učestvujete u sjajnim kreativnim radionicama u Muzeju primenjenih umetnosti koje će se i dalje održavati uz poštovanje svih epidemioliških mera, a sve dodatne informacije možete potražiti na sajtu GO Stari grad kao i na zvaničnoj Instagram stranici Starogradske zime.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.