Najpopularnija domaća kriminalistička serija „Državni službenik“ privukla je pažnju velikog broja gledalaca iz regiona, a sa svojim misterioznim zapletima i uzbudljivim preprekama sa kojima se glavni likovi susreću, upoznaće i publiku širom sveta. Prava na emitovanje zajedničkog ostvarenja kompanije Telekom Srbija i produkcijske kuće Film Danas, otkupile su svetske platforme Disney+ iz Indije, GloboPlay iz Brazila, Somos Next i Flix Latino za područje SAD i Portorika, Pop TV, Brio kanal i Voyo iz Slovenije i RTL i Play Premium platforma iz Hrvatske. Ovom svojevrsnom potvrdom kvaliteta serije, najavljen je i početak emitovanja treće sezone – počev od 23. aprila, od 21h, na Superstar kanalu, gledaoci će vikendima imati priliku premijerno da gledaju 14 novih epizoda.

„Uspeli smo da ostvarimo cilj koji smo zacrtali na samom početku ulaganja u produkciju serija – da internacionalizujemo sadržaj jer smo od starta bili uvereni u njihov i kvalitet glumaca, režisera, producenata i scenarista. Naše serije se sada emituju na pet kontinenata, a „Državni službenik je postavio visoke standarde kojih ćemo se držati i u budućnosti“, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Tvorac ove akcione serije i producent, Predrag Gaga Antonijević, zajedno sa producentom Maksom Ćatovićem, rediteljem Miroslavom Lekićem i sjajnom glumačkom ekipom, uspeo je još jednom da stvori delo koje će gledaoce držati u neizvesnosti do samog kraja. Publika će sa likovima zajedno prolaziti kroz sve njihove pobede i poraze, ali i nepoznanice koje su doneli policijski časovi, zatvaranja zemlje i situacije u kojima ništa osim očuvanja zdravlja nije bitno.

Gaga Antonijevic, tvorac serije.JPG
Promo 

„Nijedan od nekoliko ranijih pokušaja da se kreira film u kojem je glavni lik neko iz državne bezbednosti ili službe nije prošao ni kod domaće publike, ni u inostranstvu. Sada, zahvaljujući Telekomu Srbija i sjajnoj ekipi koja je radila na ovom ostvarenju, veliki deo svetske publike ima priliku da uživa u seriji“, istakao je Antonijević.

Radnja predstojeće treće sezone biće smeštena u savremenim i aktuelnim okolnostima koje su zadesile svet – pandemiji virusa COVID-19. Glavni junak Lazar Stanojević kojeg tumači Milan Marić, državni službenik kojem je služba svetinja, naći će se pred novim problemima na poslu i u porodici.

Miroslav Lekic, reditelj.JPG
Promo 

„Zahvaljujući kompaniji Telekom Srbija, koja je najveći kupac audio-vizuelnih sadržaja na ovim prostorima, nikada se nije radilo više nego sada. Pregovori pre početka snimanja serije bili su dugački i teški, trajali su čitavih pet minuta“, kroz smeh je izjavio producent Maksa Ćatović.

Prema rečima reditelja Miroslava Lekića, „Službenik“ je kroz sve tri sezone obrađivao u tom momentu aktuelne teme, te da se korona nametnula sama po sebi. Dodao je da je snimanje ove sezone i najteži projekat na kojem je radio usled restriktivnih mera, lokacija na kojima nije smelo da se snima i sličnih uslova.

Drzavni sluzbenik najava trece sezone.jpg
Promo 

Ironično, budući da treća sezona obrađuje temu globalne pandemije, glavni glumac, Milan Marić veče pred početak snimanja bio je pozitivan na virus korona. On je izjavio da je priča državnog službenika odlično koncipirana i postavljena u prvoj sezoni koja je bila jako uzbudljiva i neizvesna, te da se u novoj sezoni sama i komplikuje i raspetljava na način na koji će gledaocima biti interesantno za gledanje.

Nema sumnje da nas očekuje još jedna veoma uzbudljiva sezona serije koja nastavlja da osvaja srca, ne samo publike u regionu, već i u čitavom svetu.

Vladimir Lucic, generalni direktor Telekom Srbija.JPG
Promo