Inspiraciju za ovu mirisnu notu Olivier Creed našao je u jedinstvenoj kombinaciji gracioznosti i snage pokreta balerine kroz vetar. Tako je stvorio predivan svetlucavi cvetni miris sa magičnim tonovima koji podsećaju na lagani drveni nugat.

,,Nakon Londona, Majamija, Dubaija, Beograd je četvrti grad u kome je predstavljen ovaj miris. Čast mi je što smo u našem gradu, pred gostima iz celog regiona, imali mogućnost da dočaramo deo svetskog glamura i sjaja mirisne avanture kuće Creed“ rekao je Miloš Milutinović, direktor DP Lux grupe.

Miloš Milutinović uvodni govor.jpg
Promo 

,,Stvaranje novog parfema predstavlja poseban događaj kako za mene tako i za Creed. Nova mirisna nota u kojoj večeras, nadam se, uživate, pokrenuće vas, navesti da osetite strast moći, karakter. Ovaj univerzalni parfem inspirisan je gracioznošću i snagom plesa u pokretu. To je zavodljiv i osvežavajući miris dugovečnosti, koji se zadržava na koži i sa kojim se sve dame mogu poistovetiti – rekla je Stojka Glazer predstavnica kuće Creed.

Stojka Glazer-predstavnica Creed.jpg
Promo 

Na glamuroznoj i prefinjenoj promociji parfema Wind Flowers, koja je upriličena u restoranu „Salon 1905“ prisustvovali su mnogobrojni gosti iz regiona i zemlje. Među zvanicama bili su Jelena Gavrilović, Biljana Tipsarević, Sergej Ćetković, Tamara Dragićević, Nina Janković, Petar Benčina, Dragana Kosjerina, Dragana Mićalović, ali i influenseri Ena Luna.

Jelena Gavrilović 3.JPG
Promo 

Promociju su svojim prisustvom uveličali mediji iz regiona, kao i poznati influenseri Sonja Kovač, Erna Saveljić, Sandra Mitrović, Ksenija Bulatović, Antonia Gigovska i mnogi drugi.

Dragana Mićalović i parfem.jpg
Promo 

Prostor restorana bio je ispunjen toplim cvetnim i voćnim mirisnim notama najnovijeg remek-dela parfemske kuće Creed. Kroz baletski performans primabalerine Tatjane Tatić i Nicole Bianco gosti su imali priliku da na autentičan način dožive inspiraciju kreatora parfema Wind flowers, a kroz recepturu, samo za ovu priliku, kreiran je kolač kao omaž parfemu, u čijem su ukusu svi uživali. U daljem nastavku zabavnog dela programa, gosti su bili prepušteni laganim notama gudačkog kvarteta.

Balet inspirisan Creed parfemom.jpg
Promo