I u predstojećoj sezoni Kurir televizija ostaje najbrža i najaktuelnija, a od danas vas očekuju značajne novine: još više zabave, još bolji informativni program i nove sezone omiljenih emisija. Pričaće se

Kurir televizija se za samo dve godine pozicionirala kao najgledaniji kolažni kablovski kanal u kablovskim sistemima u kojima je dostupna.

Više od 80 sati premijernog domaćeg programa na nedeljnom nivou omogućava bogatstvo i raznovrsnost aktuelnog sadržaja, po čemu je naša televizija postala prepoznatljiva.

Rast gledanosti Kurir televizije rezultat je programa koncipiranog po meri gledalaca različitih generacija, a karakteristika televizije od prvog dana rada je veliki broj originalnih TV formata i najbolji informativni program u Srbiji.

I u predstojećoj sezoni Kurir televizija ostaje najbrža i najaktuelnija, a od danas vas očekuju znatne novine: još više zabave, još bolji informativni program i nove sezone omiljenih emisija.

Ove jeseni na Kurir televiziji vas čeka bogat i raznovrstan program. Pričaće se!

ZABAVNI PROGRAM ZA SVE GENERACIJE gledalaca

Kada je reč o zabavnom programu, popularni formati zadržavaju koncept koji im je doneo uspeh, a biće obogaćeni novim segmentima i još zanimljivijim gostima, s ponosom najavljuje urednica Bojana Kesić.

PUSTI BRIGU - nova zabavna emisija koju će obožavati cela porodica

Nedelja po podne simbol je okupljanja porodice i ručka u krugu najbližih, a od 11. septembra ovo prijatno druženje biće upotpunjeno novom zabavnom emisijom na Kurir televiziji, koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. „Pusti brigu“ će razonoditi, rasteretiti i nasmejati celu porodicu, a garancija za to je sjajna ekipa, odabrani gosti, puno dobre muzike i priče iz svakodnevnog života, uz razna zanimljiva takmičenja za goste i publiku.

Kroz tročasovni zabavni porodični šou vodi vas harizmatična glumica Suzana Petričević. Ona će se na duhovit način nositi sa svim izazovima s kojima se suočava jedna žena u Srbiji pokušavajući da nakratko ostavi brige po strani, a pored nje svake nedelje s publikom se druži i šarmantni Dejan Šutanovac. On je vrhunski kuvar koji priprema nedeljni ručak i nesebično deli male tajne kulinarskog zanata.

„Pusti brigu“ će se emitovati nedeljom u terminu od 13 časova.

Pusti-brigu.jpeg
Kurir 

MAJKE I SNAJKE - treća sezona najpoznatijeg kulinarskog takmičenja

Novi takmičari, njihove neobične porodične priče, puno smeha i odlični recepti čekaju vas u novoj sezoni „Majki i snajki“ na Kurir televiziji svakog radnog dana u terminu od 18. i subotom od 17.10 časova. Ovaj šou popularnost je stekao zahvaljujući savršenom miksu harizmatičnih i zabavnih voditelja, kulinarskih umeća porodica iz različitih krajeva Srbije i njihovih životnih priča bliskih svakome od nas. Voditelji su muzička zvezda Svetlana Seka Aleksić i poznati beogradski kuvar Radomir Raša Vlačić.

Iako je reč o kulinarskom takmičenju, istovremeno je to priča o običnim ljudima koji žele da pokažu šta umeju, čije porodične priče se prepričavaju, a recepti prepisuju. Svako je dobrodošao da pokaže svoje kulinarske sposobnosti, da se druži, zabavi, stekne prelepe uspomene i osvoji vredne nagrade - potrebno je samo popuniti prijavu na sajtu Kurir.rs.

Kada je reč o kuvanju, u prethodnom periodu ste navikli da vam u emisiji „Rašina kuhinja“ vrhunski šef otkriva svoje tajne. Nove epizode sa sjajnim receptima i korisnim i primenjivim savetima stižu s novom sezonom, a Raša ostaje vaš omiljeni vodič kroz svet sjajnih ukusa.

PULS SRBIJE

Puls Srbije nastavlja da se emituje radnim danima od 11 časova. Očekuju vas još aktuelnije teme, autentične priče i male novine za još bolji doživljaj. Voditeljskom paru koji čine Miloš Anđelković i Milica Marković pridružuje se Anastasija Čanović, a estradni komentator Ivan Gajić najavljuje nove sadržaje iz sveta poznatih.

Puls Srbije nastavlja da se emituje radnim danima od 11 časova.

Puls-Srbije.jpeg
Kurir 

SCENIRANJE

Kada je reč o poznatim ličnostima, Ljiljana Stanišić i Vanja Camović obećavaju odličnu sezonu omiljenog šoua „Sceniranje“ sa velikim imenima koja do sada nisu imale priliku da ugoste. Termin emitovanja ostaje nedeljom od 20 časova.

Sceniranje.jpeg
Promo 

REALNA PRIČA

Realna priča emituje se u novom terminu, utorkom od 22.50, a Isidora Lukić gledaocima predstavlja malo drugačiji koncept poznatog formata. U novoj sezoni „Realne priče“ ljude sa impresivnim biografijama videćemo ne samo u studiju već i u njihovom kraju, kući ili na poslu.

Realna priča emituje se u novom terminu, utorkom od 22.50.

Realna-prica.jpeg
Promo 

MOZAIK

I ove jeseni ljubitelje kvizova radnim danima u 17.15 časova na Kurir televiziji očekuje „Mozaik“, kviz za celu porodicu, i omiljena voditeljka Danijela Pantić. Ako ste spremni da odete korak dalje od praćenja kviza iz fotelje i testirate svoju brzinu, spretnost i znanje, a pritom se i zabavite, prijavite se za učešće u kvizu „Mozaik“ na sajtu Kurir.rs!

3158553_ukrstenica-pozadina-1_ff.jpg
Kurir 

JUTARNJI PROGRAM S NAJBRŽIM RASTOM

Od 5. septembra „Redakcija“, jutarnji program Kurir televizije koji vode šarmantni voditeljski par Olja Lazarević i Vladimir Karalejić, baviće se još detaljnije i posvećenije svim aktuelnim temama koje zanimaju gledaoce. Urednica jutarnjeg programa Snežana Petrović ističe da gledaoci i dalje mogu da očekuju najbrže informacije, aktuelne teme i sjajne goste i da neće biti suštinskih izmena, jer emisija ima odličnu gledanost, koja konstantno raste.

Od 5. septembra „Redakcija“, jutarnji program Kurir televizije koji vode šarmantni voditeljski par Olja Lazarević i Vladimir Karalejić, baviće se još detaljnije i posvećenije svim aktuelnim temama koje zanimaju gledaoce.

3158545_redakcija-01_ff.jpg
Kurir 

NAJBOLJI INFORMATIVNI PROGRAM

Informativni program Kurir televizije pozicionirao se visoko zahvaljujući mogućnostima koje pruža integrisana redakcija Kurira. Istovremeno se pripremaju sadržaji za televiziju, veb, print i mreže, razmenjuju se materijali i ukrštaju ekspertiza i iskustvo članova tima, što rezultira brzinom i aktuelnošću.

Prvi čovek informative na Kurir televiziji Zoran Mihajlović tvrdi da, bez obzira na stalni trend rasta, konstantno osluškuju potrebe publike i nastoje da na njih adekvatno odgovore. Upravo iz tog razloga s jesenjom sezonom stižu promene u konceptu najvažnijih informativnih emisija.

CENTRALNI DNEVNIK

Najznačajnija novost biće produženo trajanje „Centralnog dnevnika“, koji se emituje svakog dana od 18.55, a radnim danima će trajati čak sat vremena. Osim pregleda najnovijih informacija i događaja iz zemlje i sveta, uključujući kulturu, zabavu i sport, centralna informativna emisija će analizirati najvažnije teme dana u razgovoru sa sagovornicima, a sve to uz uživo uključenje reportera s terena. „Centralni dnevnik“ ostaje prepoznatljiv po kratkoj i dinamičnoj formi prezentovanja vesti, kako bi gledaoci bili u mogućnosti da dobiju sve najvažnije informacije iz svih oblasti.

Centralni dnevnik nastalja sa emitovanjem.

Pored „Centralnog dnevnika“, na Kurir televiziji se emituju „Popodnevni dnevnik“ u 16.55 časova i „Večernji dnevnik“ u 21.40 časova, kao i do sada. Takođe, od 7.55 časova na svakih sat vremena u pet minuta do punog sata i ubuduće ćete imati priliku da pratite „Brze vesti“, najgledaniji kratki pregled najvažnijih informacija.

3158531_info-blok-01_ff.jpg
Kurir 

USIJANJE

Dnevni društveno-politički tok-šou „Usijanje“, čija je popularnost konstantno u usponu, u novoj sezoni dobija novi termin, i to od 19.55 časova radnim danima i subotom. Urednice i voditeljke su poznata TV lica Silvija Slamnig i Jelena Pejović, a koncept podrazumeva gostovanje najrelevantnijih sagovornika koji analiziraju vruće teme iz društveno-političkog života.

Dnevni društveno-politički tok-šou „Usijanje“, čija je popularnost konstantno u usponu, u novoj sezoni dobija novi termin, i to od 19.55 časova radnim danima i subotom

3158549_usijanje-03_ff.jpg
Kurir 

CRNA HRONIKA

Znatnu promenu koncepta doživeće emisija „Crna hronika“. Sastavni deo svake epizode biće ekskluzivne ispovesti ljudi koji su sa obe strane zakona, a koji su bili akteri priča s naslovnih strana. Svake nedelje od 19.20. Jelena Pejović sa gostima analizira vesti i događaje koji su potresli Srbiju.

Znatnu promenu koncepta doživeće emisija „Crna hronika“.

3158541_crna-hronika-01_ff.jpg
Kurir 

CRVENI KARTON

Emisija „Crveni karton“ u novoj sezoni emituje se u novom terminu, nedeljom od 16 časova. Autor i voditelj Svetislav Basara, pisac i kolumnista Kurira, nastavlja da intrigira javnost izborom tema, pitanjima koja postavlja gostima, a nekad i samim izborom gostiju.

Emisija „Crveni karton“ u novoj sezoni emituje se u novom terminu, nedeljom od 16 časova

3158539_basara-01_ff.jpg
Kurir 

FILMSKA I SERIJSKA OSTVARENJA IZ BOGATE DOMAĆE PRODUKCIJE

Kada je reč o serijskom, filmskom i dokumentarnom programu, u jesenjoj sezoni nastavljamo da obezbeđujemo najbolja domaća ostvarenja. Ivan Kleut, direktor spoljnih produkcija Kurir televizije, najavljuje nove naslove i ističe da će serije i ubuduće biti podeljene po kategorijama: Serije koje smo voleli, Porodične serije i Krimi-serije, s tim što se uvode i Serije u 3, koje će se emitovati svakog dana od 15 časova.

TIM KOJI POBEĐUJE

Redakciju Kurira čini veliki tim ljudi, iskusnih profesionalaca, koje vode Aleksandar Ðondović i Branislava Majdarević, uz Rajka Nedića i Mladena Radulovića. Kada je reč o televiziji, na čelu informativnog programa je Zoran Mihajlović, urednica jutarnjeg programa je Snežana Petrović, a urednica zabavnog programa Bojana Kesić. Oni su složni u oceni da je Kurir televizija uspela da se pozicionira među najgledanije kablovske programe u zemlji zahvaljujući pre svega ozbiljnom radu i posvećenosti tima od više od 200 ljudi, a zatim i zahvaljujući veličini i snazi medijskog sistema „Adrija medija grup“.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.