Na PDP konferenciji koja predstavlja govorni program Design Week-a, publika će imati priliku da čuje predavanje Malike Favre pod nazivom “Ja i ti i svi koje poznajemo”, zakazano za subotu, 1. oktobra 2022. godine, u amfiteatru Spensa.

U ovom predavanju, Malika se osvrće na svoju ilustraciju kroz prizmu ljudi koje je srela na svom životnom i umetničkom putu. Od porodice do doživotnih prijatelja i slučajnih susreta, ona nas vodi na kreativno putovanje duboko negovano odnosima sa drugim ljudima, gde složićete se “ništa nije samo slučajnost”.

MALIKA New_yorker_web-1200x1638-24fps_2 (1).gif
MALIKA FAVRE 

Ako ste u skorije vreme pogledali reklamu za Ipad ili naišli na izdanje The New Yorker magazina, onda je velika verovatnoća da ste se već susreli s radom Malike Favre!

Osim brojne publike širom planete, Malikin prepoznatljivi stil ilustracije bogatog kolorita, privukao je i klijente poput The New Yorker, Montreux Jazz, Apple i Penguin Books, i mnoge druge.

MALIKA FAVRE .Thefirst_1.jpg
MALIKA FAVRE 

Pored Malike Favre, na predstojećem Design Week Novi Sad, dolaze aktuelna imena svetske dizajn scene, koja će učestvovati u govornom programu festivala, dok će mladi kreativci imati priliku da unaprede svoje veštine kroz 10 praktičnih radionica.

Vidimo se!

MALIKA FAVRE telererama2.jpg
MALIKA FAVRE