Poslednjih godina tehnologija i moda su isprepletani više nego ikada ranije. Pored telefona, dodatna oprema, kao što su pametni satovi, takođe je neverovatno elegantna i praktična što je čini vrednom kupovinom za svaku ženu od stila. Savršeni za svakodnevnu upotrebu, pametni satovi nude pogodnost da sve vaše dragocene informacije imate na ruci. Od poruka do e-mailova i drugih obaveštenja, ovi sofisticirani aksesoari čine mnogo više od prikazivanja vremena.

samsung
Stefan_Stojanovic/Stefan Stojanovic 

Ako želite osnove praćenja fitnesa i pametne tehnologije, ali ne želite da izgledate kao da ste upravo krenuli u teretanu, svideće vam se svestranost modernog pametnog Samsung Galaxy Watch5 sata.

On je kao mobilni telefon i narukvica spojeni u jedno, a 2022. pametni satovi rade mnogo više od prikazivanja sati na ekranu. Možete da šaljete poruke i obavljate pozive, da pratite svoj san i korake, a takođe pomaže i u upravljanju stresom.

samsung
Stefan_Stojanovic/Stefan Stojanovic 

Svaki korak, kalorija i rutina biće zabeleženi na vašem satu. Ovo predstavlja odličan alarm koji će vas podstači na pokret, s obzirom na to da često nismo ni svesni našeg manjka fizičke aktivnosti tokom radne nedelje. Generalno smanjeno kretanje tokom hladnih dana, neredovnost treninga i višak sati sedenja u kancelarijskoj stolici rezultira stresom u telu. Tri zdravstvena senzora efikasno kontroliše moćni 3 u 1 Samsung BioActivesenzor čije opcije pokazuju sve od procenta masti u telu do težine mišićne mase.

samsung
Stefan_Stojanovic/Stefan Stojanovic 

Pored toga što informacije o telu daju podstrek da se pokrenete, ne sumnjajmo da će vas na vežbanje i šoping opreme za trening motivisati i moderan dizajn pametnog sata. Samsung smart watch kombinuje modu i funkcije u jednom, uključujući tanke profile, elegantan dizajn i smele palete boja. Raspoloživost očaravajućih boja posebno dizajniranih da kompletiraju vaš izgled. Izaberite grafitnu, safirno plavu, srebrnu za veliki Galaxy Watch5 sat – ili grafitnu, ružičasto-zlatnu, srebrnu za mali Galaxy Watch5 sat.

STF_7039-2.jpg
Stefan_Stojanovic/Stefan Stojanovic 

Izaberite kaiš sata koji odgovara svim vašim odevnim kombinacijama ili menjajte nekoliko i usklađujte ih sa svojim svakodnevnim outifitma.

Bez obzira da li tražite sat koji se povezuje sa svim vašim omiljenim aplikacijama ili onaj koji će vam pomoći da se spremite za sledeći maraton, bilo da ste osoba koja se razume tehnologiju ili vam samo treba nešto jednostavno za korišćenje, upišite Samsung Galaxy Watch5 na wishlistu.

Njime ćete na najbolji način naglasiti svoj osećaj za stil prelepim i elegantnim dizajnom koji odgovara svakom izgledu i svakoj prilici.