Pošto sa bliskim ljudima utanačite mesto i vreme sastanka u poslednjem kalendarskom danu, ostaje vam samo još jedna, ali ništa manje “ozbiljna”, nedoumica – šta obući za to svečano novogodišnje veče. Pitanje o kojima mnogi odbijaju da misle dok ne dođe minut do dvanaest, kada nastupa prava trka sa vremenom. Kako ne biste došli u situaciju da kasnite tamo gde se već svi dobro zezaju, pokušaćemo da vam pomognemo da na vreme rešite tu nedoumicu koja je mnogima oduzela dobar deo života u kojima su mogli da partijaju do mile volje. Posle, znate već, uvek bude kasno.

Za početak, nema potrebe da jurcate po gradu u potrazi za novom toaletom, tašnom, bluzom ili čime god već. Otvorite svoj ormar, tako da možete da vidite sve u njemu, odaljite se, sedite, udahnite duboko, nema potrebe za brigom. A sad pažjivo čitajte. Kako biste pronašli idealan komad odeće, u kojem se nećete osećati samo udobno (jer, imajte na umu, novogodišnja proslava traje dugo kroz noć), već i u kojem možete da istaknete onaj pažnje vredan deo svoje ličnosti – jer pravi modni detalj upravo izvlači ono najbolje iz nas, posegnite za jednim trikom. Uzmite svoje omiljeno piće – Somersby, prepustite se u potpunosti njegovim čarima i sačekajte da vidite šta će on da uradi za vas. U zavisnosti od njegovog ukusa koji vam najviše odgovara, vaša mašta, kao i finalna odluka uostalom, može odlepršati u nekoliko iznenađujuće trendi pravaca.

Elle (1).jpg
Luka Jovanovic/Lcf Media 

Recimo da vam se najviše sviđa Somersby sa ukusom jabuke. Ovaj pitki cider jedinstveno balansiranog ukusa krasi umerena slatkoća sa neodoljivom cvetnom aromom. Odmeren optimizam njegovog ukusa nedvosmisleno ukazuje da vašem personalitiju najviše odgovaraju klasični, svedeni odevni predmeti u suptilnim, pastelnim varijantama.

Sa druge strane, vaša odanost Somersby-u sa ukusom kruške ističe intenzivnu stranu vaše ličnosti. Neobična kombinacija slatkoće i blage kiselosti, uz mirisnu notu cveća, voćnjaka i svežeg zelenila, daje vam legitimitet da prilikom odabira odevne kombinacije pustite mašti na volju. Spojite nespojivo, vama to niko ne može zameriti.

Ili Somersby sa dominantnim ukusom neodoljiveborovnice. Zavodljiva nota ovog cidera govori o vama više nego što mislite. Vašoj nesputanoj, pomalo divljoj strani ličnosti odgovara provokativan outfit u jarkim bojama koje na najbolji način ističu vašu strast za životom.

Ukoliko je vaš omiljeni cider Somersby sa ukusom manga, egzotici vaše ličnosti odlično pristaje svaki oštar kontrast. Ovo gazirano mešano voćno vino sa aromom manga i limete krasi ukus koji se dugo pamti. Opušten, indi fazon, s mnoštvom živopisnih detalja, zaokružiće u svakoj prilici bogatu koloritnost vašeg unutrašnjeg života.

Pa, da li vam je ovaj mali test pomogao? Ne zaboravite, vaše raspoloženje jeste ogledalo vaše spoljašnjosti. Ono kako se unutra zaista osećate, ne libite se da se time zaogrnete i spolja. Sve što treba da uradite, jeste da pronađete svoj ukus. Jednostavno, sedite i oslušnite sebe. A kada vam zatreba podrška, Somersby je uvek tu da vas inspiriše i podstakne ono najbolje u vama.