PROLEĆE JE IDEALNO VREME ZA PROMENE

Dolazak proleća simbolizuje promene, nove početke, želju za pokretom i dobrom energijom. Iskoristite jutro i prve zrake sunca za rasterećeno buđenje i prepuštanje gutljajima omiljene kafe dok se pripremate za aktivnosti tokom dana. Kako biste uštedeli vreme za kuvanje kafe, a ujedno i osvežili vaš dom modernim uređajem, pravi je trenutak da se Beko aparat za pripremu kafe nađe na vašoj wish listi. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, imaćete priliku da brzo i lako uživate u bogatom ukusu domaće kafe, koji je sada na samo jedan klik od vas.

Grand x Beko 2.jpg
Promo 

DOMAĆA KAFA NA KLIK

Bez obzira na svakodnevne obaveze, trenuci za opuštanje uz prepoznatljivi miris i ukus domaće kafe su neprocenjivi. Beko aparat ima mogućnost pripreme do tri šoljice kafe istovremeno, savršeno balansirane jačine i prepoznatljivog mirisa i ukusa Grand kafe. Dovoljno je samo da sipate vodu, dodate jednu mericu kafe za jednu šolju i pritisnete taster. Dok se vaša omiljena kafa priprema, imaćete taman dovoljno vremena da pozovete dragu osobu, uradite skin care rutinu ili odaberete najbolju odevnu kombinaciju za posao, jer će vas zvučni i svetlosni signal na Beko aparatu obavestiti da je kafa spremna.

Jednostavniji način pripreme domaće kafe poput one iz džezve obezbeđuje posebna CookSense® tehnologija koja omogućava precizno zaustavljanje vrenja i stvaranja željene bogate pene. Takođe, uz poseban Antispill sistem kafa ne može da iskipi što garantuje bezbedno korišćenje.

Grand x Beko 1.jpg
Promo 

PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA

Uz vašeg novog kuhinjskog pomoćnika, skuvajte Grand kafu na klik i uživajte u degustiranju omiljenog napitka. Do 26. marta aktuelna je specijalna ponuda za kupovinu Beko aparata, za sve prave kafoljupce koji ovog proleća žele da obogate svoj dom modernim kafenim kutkom.