Tokom spektakularnog događaja u prestižnom beogradskom klubu Lafayette, kompanija Porsche Srbija i Crna Gora ekskluzivno je predstavila najnoviji model - Porsche Cayenne. Ovo veče je bilo prava poslastica za sve ljubitelje luksuznih

automobila i strastvene Porsche entuzijaste.

Porsche-1.jpg
Promo 

Gosti su imali prilike da se iz prve ruke uvere u besprekornu eleganciju i izvanredan kvalitet izrade koji karakteriše novi Porsche Cayenne. Ovaj automobil kombinuje vrhunski dizajn, moćne performanse i napredne tehnologije kako bi obezbedio nezaboravno iskustvo u vožnji. Porsche je temeljno izmenio treću generaciju modela Cayenne sveobuhvatnimpromenama pogonskog sklopa, karoserije, dizajna i opreme. Ovim su dodatno poboljšane performanse, već i luksuz i udobnost u svakodnevnoj upotrebi.

Porsche-268.jpg
Promo 

  •  Sveobuhvatno unapređenje
  •  Porsche Driver Experience: novi kontrolni koncept i digitalni kokpit
  •  Izražajni dizajn spoljašnjosti sa radikalnim izmenama
  •  Inovativna HD Matrix LED prednja svetla
  •  Optimizovana šasija sa novim oslanjanjem sa dva ventila
  •  Sve varijante motora su sada još snažnije

Organizacijom ovog događaja, Porsche je još jednom potvrdio svoju poziciju kao lider na lokalnom tržištu luksuznih i sportskih automobila. Porsche Srbija i Crna Gora je gostima priredila i nezaboravan muzičko-scenski performans. Plesači i glumci kluba Lafayette izveli su fantastične nastupe koji su dodali poseban sjaj večeri i stvorili izuzetnu atmosferu. 

Porsche-162.jpg
Promo 

Porsche-182.jpg
Promo 

Jedan od posebno uzbudljivih trenutaka tokom večeri bio je objava saradnje sa velikanima srpskog i crnogorskog sporta. Dejan Savićević i Miloš Teodosić će u narednom periodu nositi laskavu titulu "Prijatelj marke Porsche" za tržište Crne Gore i Srbije. Ova saradnja obećava uzbudljive projekte i aktivnosti koje će zajedno unaprediti svet sporta i luksuznih automobila.

Porsche-352.jpg
Promo 

Porsche-119.jpg
Promo 

Porsche Cayenne je sada dostupan za test vožnje u Porsche Centru Beograd. Spremite se da doživite vrhunski luksuz i performanse u vožnji. 

Porsche-284.jpg
Promo 

Za dodatne informacije o Porsche vozilima i budućim događajima, pratite nas na našim društvenim mrežama i posetite našu web stranicu www.porsche.rs