Popularni elektronski duo The Chemical Brothers predstavlja svoj deseti studijski album pod nazivom „For That Beautiful Feeling”. Izdanje sadrži 11 numera među kojima su singlovi „No Reason”, „The Darkness That You Fear” i „Skipping Like A Stone”, dok na numeri „Live Again” sarađuju sa francuskom eksperimentalnom muzičarkom Halo Maud. 

Ovo izdanje bavi se trenutkom u kom osoba gubi svu kontrolu, kada se predaje i prepušta muzici da je, kako u njena četiri zida, tako i na plesnom podijumu, pokreće kao da je vuče nevidljiva nit. Vodeći se tom energijom, album se može opisati kao kolekcija živopisnih i duboko psihodeličnih pesama.

Naslov albuma savršeno sažima njegov nastanak. Snimano u studiju na jugu Engleske, ovo izdanje pokušava da ukroti onaj divlji trenutak kada vas zvuk preplavi i gotovo uvuče u sebe, ali ipak vam na kraju dopusti da zajašete na talasu melodije do nepoznatih odredišta. Nakon naporne festivalske sezone i brojnih nastupa širom sveta, Tom Rowlands i Ed Simons poklanjaju publici album na kom su radili prethodnih godina, njime pružajući transcendentalno iskustvo koje u modernoj muzici niko ne evocira onako kako to rade The Chemical Brothers.

Izdanje „For That Beautiful Feeling“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/TheChemicalBrothersForThatBeautifulFeeling.