Još od svog osnivanja 1904. godine na uglu Pete avenije i 55. ulice, u tada najekskluzivnijoj stambenoj četvrti Njujorka, St. Regis, jedan od najčuvenijih i najluksuznijih hotelskih brendova na svetu, poznat je po tome što bira samo najbolje i najprestižnije lokacije širom sveta za svoje hotele i brendirane stanove. Više od jednog veka, St. Regis definiše moderni glamur i prefinjenost kao vodeći brend luksuznog hotelijerstva, beskompromisno posvećen izvrsnosti i pružanju besprekornih usluga najviše klase.

Belgrade Waterfront otvara The Residences at The St. Regis Belgrade, prve St. Regis brendirane stanove u jugoistočnoj Evropi. The Residences će biti otvoreni u decembru ove godine u Beogradu na vodi, najmodernijoj i najprestižnijoj četvrti u srpskoj prestonici, odnosno u Kuli Beograd, najvišoj zgradi u Srbiji, od 14. do 39. sprata. The Residences at The St. Regis Belgrade nude prefinjenu modernu interpretaciju St. Regis nasleđa svima koji traže vrhunski savremeni luksuz, gde je svaki detalj neuporediv.

St. Regis brendirani stanovi u kuli beograd
Promo 

Minimalno, prozračno i sveže - ovih nekoliko reči opisuju Glass House, stil 168 metara visokog arhitektonskog remek-dela, koje je projektovala renomirana međunarodna arhitektonska kompanija Skidmore, Owings & Merrill Global (SOM). Fasada The St. Regis Belgrade and The Residences at The St. Regis Belgrade sastoji se od skoro 14.000 staklenih i drugih panela i jedna je od malobrojnih zgrada u Evropi koja postiže rotaciju od 90 stepeni kroz samo 10 spratova. Na taj način zgrada se „izvija“ u jednom delu, stvarajući sada već nadaleko prepoznatljivu rotiranu siluetu koja simbolično predstavlja obližnje ušće Savе i Dunava. Blagi gradijent staklene fasade odražava beskrajno plavetnilo reke Save i neba koje se otvara nad njom i oslikava privlačnost bezvremenskog dizajna.

St. Regis brendirani stanovi u kuli beograd
marko edge 

Kombinujući klasičnu prefinjenost sa modernim senzibilitetom, The Residences se odlikuju velikim prozorima od poda do plafona, kroz koje stalno dopire ogromna količina dnevne svetlosti, čineći unutrašnjost uvek prozračnom i osveženom. Celokupan enterijer nadahnut je umetnošću i crpi inspiraciju iz nekoliko elemenata specifičnih za Srbiju. Nakon što kroče u Long Gallery, središte početnog St. Regis Belgrade iskustva, stanari mogu da uživaju u rakiji, srpskom nacionalnom piću, u Wine&Cognac sobi, obogaćenoj bakarnim elementima, u sveže skuvanoj kafi u salonu i poslastičarnici inspirisanoj tradicionalnom kafanom, ili da probaju primamljiva jela u Brasserie, koja slavi istovremeno istoriju i budućnost srpske prestonice. Astor balska dvorana, mesto za najbolja venčanja, proslave i korporativne događaje u Beogradu, predstavlja produžetak spoljašnjeg platoa Kule Beograd, ali i obala beogradskih reka.

St. Regis brendirani stanovi u kuli beograd
marko edge 

Odražavajući izrazito moderan oblik zgrade, 220 stanova podeljeno je u tri kolekcije: Signature, Grand i Sky. Smešteni od 14. do 19. sprata, stanovi iz Signature kolekcije imaju iskošene prozore koji pružaju jedinstveno iskustvo stanovanja. Od 20. do 35. sprata nalaze se stanovi iz Grand kolekcije, a svaki od njih nudi zadivljujući pogled na grad kroz prozore od poda do plafona. Za one koji žele da otkriju svet nesvakidašnjeg življenja tako da im se zvezde iznad Save nalaze nadohvat ruke, od 36. do 39. sprata nalaze se stanovi iz Sky kolekcije sa izvrsnom atmosferom za doživljaj lepote Beograda iz potpuno spektakularne perspektive.

St. Regis brendirani stanovi u kuli beograd
marko edge 

Stanari će takođe imati pristup uslugama i izuzetnim sadržajima The St. Regis Belgrade hotela, koji se takođe otvara u decembru, kao što su usluge čuvenog St. Regis batlera i St. Regis bar, koji će služiti legendarni St. Regis Bloody Mary koktel sa beogradskim šmekom. Osim toga, jedinstveni spa centar sa bazenom, najsavremenijom teretanom, saunom i sobama za masažu, nudi stanarima prostor za uživanje i osveženje.

St. Regis brendirani stanovi u kuli beograd
marko edge 

Prvih 11 spratova Kule Beograd rezervisano je za The St. Regis Belgrade, tek šesti hotel ovog brenda u Evropi.

St. Regis brendirani stanovi u kuli beograd
marko edge 


Odricanje od pravne odgovornosti: The Residences at The St. Regis Belgrade nisu u vlasništvu Marriott International, Inc., Starwood EAME License and Services Company BVBA ili njihovih filijala, niti su ih oni razvijali ili prodavali. BW Kula d.o.o Beograd koristi žigove i trgovačke nazive pod licencom Starwood EAME License and Services Company BVBA. Ako se ova licenca ukine ili istekne bez obnavljanja, stambeni projekat više neće biti povezan sa St. Regis žigovima ili trgovačkim nazivima, niti će imati bilo kakvo pravo da ih koristi.