Te večeri u Beogradu reflektori su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom!

U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove Zdravka Čolića, JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kompanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

Nakon uspešnog lansiranja na 14 tržišta, u Japanu, kao i u brojnim zemljama Evrope, odrasli pušači u Srbiji od sada imaju priliku da se prepuste unapređenom i autentičnom iskustvu konzumiranja duvana koje pruža Ploom.

“S obzirom na to da su odrasli pušači sve više u potrazi za alternativama tradicionalnom pušenju, JTI je lansirao superiornu i inovativnu opciju u vidu Ploom uređaja za zagrevanje duvana. Ovaj uređaj je nastao kao rezultat posvećenosti kompanije JTI zadovoljavanju potreba potrošača, ali i praćenju najnovijih trendova kada je u pitanju konzumiranje duvana. Sa Ploom uređajem nudimo moderno rešenje koje kombinuje najsavremeniju tehnologiju sa pažljivo odabranim mešavinama duvana. Za odrasle pušače istančanog ukusa ovo je vrlo unikatna i najsrodnija alternativa“, rekao je Nemanja Pucarević, direktor marketinga u kompaniji JTI za Zapadni Balkan i naglasio da je ovo novo poglavlje u poslovanju kompanije, te da japanska kultura i tradicija nalažu savršenstvo koje garantuje beskompromisan kvalitet kada su u pitanju nove tehnologije, kao i da je Ploom baš to – superioran uređaj koji garantuje jedinstveno iskustvo konzumacije duvana.

ProRec studio-9.jpg
ARSENIJE RADENOVIC/ARSENIJE RADENOVIC 

Jedinstvena mešavina duvana specijalno osmišljena za Ploom uređaj, u kombinaciji sa inovativnom tehnologijom, obezbeđuje da svaka konzumacija donosi autentičan ukus duvana, ne ostavljajući za sobom dim i pepeo. Ovaj uređaj, sofisticiranog dizajna skrojenog po meri svakog od nas, obezbeđuje manje mirisa duvana u odnosu na postojeće alternative i predstavlja iskorak u budućnost.

Ploom uređaj, kreiran od vrhunskih materijala, zagreva duvan na temperaturi od 320 stepeni Celzijusa i oslobađa, u proseku, 90 do 95% manje štetnih supstanci u poređenju sa pušenjem cigareta*. HeatFlow tehnologija osigurava da se čestice duvana ne zadržavaju u uređaju, te uređaj zahteva samo minimalno čišćenje. Svojim ergonomskim oblikom dizajniranim tako da lepo staje u dlan odraslih pušača, Ploom pruža neograničen broj udisaja tokom pet minuta upotrebe i energetsku snagu koja omogućava do 20 konzumacija pre ponovnog punjenja uređaja. Takođe, na uređaju je moguće menjati maske koje se svojom atraktivnošću prilagođavaju svakom stilu, dok veliki izbor aksesoara pruža priliku za izražavanjem sopstvene jedinstvenosti.

ProRec studio-22.jpg
Dušan Petković 

Ploom će biti dostupan u tržnim centrima Galerija, Ušće, Delta City, Rajićeva, Ada Mall, Stadion i Beo, dok na sajtu ploom.rs odrasli pušači mogu dobiti sve potrebne informacije, i naručiti uređaj i aksesoare.

*ovo se odnosi na smanjenje nivoa emisije 9 štetnih sastojaka koji se nalazi u dimu cigarete, a čije smanjenje preporučuje Svetska zdravstvena organizacija.

OVO NE ZNAČI DA JE UPOTREBA PLOOM UREĐAJA BEZBEDNA ILI DA ELIMINIŠE RIZIK ZA ZDRAVLJE ILI ZAVISNOST POVEZANU SA UPOTREBOM DUVANA. NIJEDAN DUVANSKI PROIZVOD NIJE BEZBEDAN.