Celulit predstavlja dermatološki problem koji se manifestuje kao skup grudvica i udubljenja na koži, najčešće vidljivih kada se koža stegne prstima. Često se javlja na područjima poput butina, zadnjice, stomaka i nadlaktica.

 Nastaje zbog nakupljanja masnih naslaga ispod površine kože, zajedno sa toksinima, što slabi vezivno tkivo.

Kada se masne ćelije akumuliraju i povežu s vezivnim tkivom, mogu stisnuti krvne sudove, izazvati zadržavanje tečnosti i smanjiti dotok krvi i hranljivih materija u tkiva. Kao rezultat, koža postaje nepravilna i gubi elastičnost, često podsećajući na izgled pomorandžine kore.

Bez obzira na ishranu ili vežbe, čini se da se neki delovi kože jednostavno ne pomeraju. Ali, postoji rešenje - Thiomucase - brend koji donosi efikasne proizvode za rešavanje celulita. Postoji u vidu gela i krema. Njihova formula cilja problem iz korena. Na tržištu Thiomucase brend postoji već 55 godina koristeći moć enzima mukopolisaharidaza i time se značajno razlikuje od svih drugih anticelulit proizvoda. Jedini je brend koji ima konkretnu supstancu koja prodire duboko u kožu, razbijajući nakupljene masne naslage i poboljšavajući cirkulaciju. Rezultat? Glatka, zategnuta koža koja zrači samopouzdanjem.

Thiomucase  2023 1920x1080px-02 (1) (1).jpg
Thiomucase 

Kako tretirati celulit Thiomucase preparatima?

Za tretman celulita započinje se sa Thiomucase Forte kremom 2-3 nedelje, a nakon toga tretman se nastavlja sa Thiomucase gelom koji se može uvrstiti u svakodnevnu rutinu, čak i umesto mleka za telo. Uz anticelulit supstancu mukopolisaharidazu sadrže i hidrantne supstance koje hrane kožu. Sve to doprinosi lepom i zdravom izgledu vaše kože bez celulita. Za dame koje se bore sa tvrdokornim celulitom preporuka je formula kreme sa izuzetno visokom koncentracijom mukopolisaharidaze, gotovo tri puta većom od Thiomucase gela - Thiomucase krema koja postavlja standard u borbi protiv celulita.

Za razliku od krema, Thiomucase gel svojom laganom, nemasnom formulom čini da se brzo upija u kožu, pa možete vrlo brzo nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima.

Ono što Thiomucase čini izuzetnim jeste njihova posvećenost kvalitetu i efikasnosti. On ohrabruje žene širom regiona da se osećaju samouvereno u svojoj koži, te pruža podršku, inspiraciju i resurse da ostvare svoje najbolje verzije. Osetite razliku i započnite put ka glatkoj, zategnutoj koži danas!