NIVEA Pure&Natural proizvodi za negu kože nastali su iz sertifikovanih ekoloških izvora proizvedenih organskim putem. Napravljeni su isključivo od prirodnih sastojaka, kao što su aloa vera, ekstrakt organski gajenog čičak, kamilica, blagotvorno argan ulje i vašoj koži pružaju potrebnu negu bez veštačkih materija i boja.

U cilju da se potrošači što bolje upoznaju sa ovom linijom, NIVEA je osmislila veoma interesantnu igricu pod nazivom Uzgajite on-line biljku koja je aktuelna na web stranici www.nivea.rs do 14.7.2013. godine. Najboljih dvadeset posetilaca sajta, koji se okušaju u ovom zanimljivom izazovu, NIVEA će darovati Pure&Natural paketom.

Kako do nagrade

Kako biste započeli sa uzgajanjem svoje on-line biljke prvo treba da ispunite kratak upitnik kako biste saznali koja ste biljka. Nakon toga registrujte se e-mailom, sa ličnom lozinkom i podacima. Pri inicijalnoj registraciji aplikacija vam dodeljuje početnih 150 poena. Nakon registracije možete posećivati svoju biljku i vrtlariti na delu stranice MOJA BILJKA uz pomoć e-maila i vaše lične lozinke.

Način uzgajanja biljke i prikupljanje poena

Upoznajte se sa vašom biljkom. Ona je sada još sasvim mala, a od vas zavisi kako će napredovati u budućnosti. Za početak biće vam dodeljena zemlja, tegla i sunce, kao i početni broj poena za koji možete kupiti ono bez čega vaša biljka neće moći da preživi – vodu. Svakog dana koristite vrtlarske alate za napredak vaše biljke i prikupljanje poena. Đubrivo za brži napredak, voda za brži rast i vila koja će tepati vašoj biljci donose po pet poena. Tokom noći, samo u periodu od 23h do ponoći, obasjajte biljku mesečinom i osvojite 10 poena.Ukoliko je vaša biljka narasla više od biljaka ostalih igrača, odnosno ako ste prikupili više poena od ostalih, bićete srećni dobitnik NIVEA Pure&Natural poklon paket.

Svaki učesnik pod svojim imenom i prezimenom, sa jedinstvenom e-mail adresom i sa jedne adrese prebivališta može ukupno, u toku celog trajanja nagradnog ciklusa, dobiti samo jedan poklon paket. Nakon toga će njegovo/njeno ime automatski biti isključeno iz rang liste. Pravo učešće u igrici imaju svi građani s prebivalištem u Republici Srbiji i državljanstvom Republike Srbije.