EXIT tim raste i razvija se. Prethodne godine predstavljena je EXIT avantura, tri festivala u dve države, a za naredni period planira se još dalje i više. Za nove poduhvate Exit širi i svoj tim!

EXIT tim otvara vrata za najbolje kandidate iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću, dizajna, web i community menadžmenta, event menadžmenta, finansija, fundraisinga, TV produkcije i čitavog niza drugih zanimanja i usmerenja. Konkurs za angažovanje u EXIT timu biće otvoren od 7. novembra do 1. decembra i pozvani su svi koji sebe vide među mladim i dinamičnim ljudima koji veruju da se velike stvari mogu postići samo težnjom ka velikim idejama!

Potrebno je da kandidati odlično govore i služe se engleskim jezikom, da su društveni, pozitivni i ambiciozni, da poznaju, prate EXIT festival i svetsku muzičku i festivalsku scenu, te da poseduju kvalitete koje ih čine drugačijim od ostalih. Posebno se vrednuju organizacione veštine, socijalne veštine i, naravno, poznavanje rada na računaru.

Kompletan opis poslova sa uslovima konkursa, kao i formular za prijavu, dostupni su na sajtu www.exitteam.org od 7. novembra do 1. decembra. Uži krug izabranih kandidata biće pozvan na intervju, a odabrani saradnici počeće sa radom već početkom 2015. godine.

Za dodatne informacije o konkursu na raspolaganju stoji info mail adresa konkurs@exitteam.org.

EXIT tim svake godine angažuje na hiljade mladih ljudi iz čitave Srbije, koji kroz mnogobrojne poslove, kao deo festivalskog tima, stiču dragocena znanja i iskustva.