Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promocija novog albuma Ane Stanić "Priča za pamćenje"

Naša poznata pevačica Ana Stanić predstaviće danas u 12:30h u prodavnici Metropolis (Makedonska 21) svoj najnoviji album – Priča za pamćenje. A

 Izvor: foto: Promo

Nakon šest godina diskografske pauze, Ana Stanić se vraćana scenu sa novim albumom “Priča za pamćenje” u izdanju kuće Mascom Records. Osim Ane, koja kao autor potpisuje nekoliko pesama, na albumu su sarađivali Mirko Vukomanović, Marko Kon, ali i mlade snage Coby i Rasta.

Prvi singl “Neka gori sve”, nastao u saradnji sa Skaj Viklerom, zabeležio je veliki uspeh kod publike i za kratko vreme postao hit na radio stanicama.Pre nekoliko nedelja premijerno je prikazan ispot.

Software:Adobe Photoshop CS6 (Macintosh) Created: 2014:12:11 16:01:24

Ostajući dosledna sebi i svojoj specifičnoj estetici, ali ujedno i prateći najaktuelnije svetske trendove, Ana je u ovu pesmu uspela da unesekrajnje moderan zvukkoji dominira celim albumomsa ukupno deset novih pesama. Zato će Anini poštovaoci u novim pesmama već na prvo slušanje prepoznati niti koje povezuju celokupan Anin dosadašnji rad, ali i jednu sasvim novu, dublju i zreliju, dimenziju njenog muzičkog izraza.

“Priča za pamćenje” naći će se u prodaji krajem januara, nakon čega će od 7. februara uslediti promotivna i koncertna aktivnost po Srbiji i regionu.

Pored Ane, koja kao autor potpisuje nekoliko pesama, svoj doprinos ovom albumu dali su i Mirko Vukomanović, Marko Kon, Coby i Rasta. Prvi singl Neka gori sve, nastao u saradnji sa Skaj Viklerom, brzo je stekao naklonost publike, tako da je za tu numeru snimljen i spot.

Nakon promocije, uslediće i koncertna aktivnost.

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity