OSVEŽITE SE I PRODUŽITE LETO UZ STYLISH NAPITAK: Lidl vam donosi koktel Hugo za osećaj produženog leta

Koktel „Hugo” jedan je od najpopularnijih na svetu, a u Lidl prodavnicama dostupan je u atraktivnim ambalažama i spreman je da popravi svaki Vaš dan.

Shutterstock

Iako je na izmaku, leto može da traje onoliko koliko Vi to želite! Bilo da ste na porodičnom ručku, zatrpani obavezama na poslu, u redu u banci, odmarate posle napornog treninga – pravo osveženje vratiće Vam sećanja na omiljene dane provedene uz zvuk talasa i lagani vetar u kosi i učiniće svaki trenutak lakšim.

Kako Vam zvuči mešavina penušavog vina, sirupa od zove, mineralne vode sa dodatkom limuna i limete? I, ne brinite – ne morate u kupovinu svih ovih sastojaka, jer Lidl je sve već pripremio za Vas!

Koktel „Hugo” jedan je od najpopularnijih na svetu, a u Lidl prodavnicama dostupan je u atraktivnim ambalažama i spreman je da popravi svaki Vaš dan. Maksimalno uživanje u njegovom osvežavajućem ukusu postiže se serviranjem nane i limete uz dodatak dve kockice leda.

Pored „Huga“, Lidl nudi široki spektar osvežavajućih napitaka kojima je jedna stvar zajednička – svi oni čine da tokom cele godine osećate letnje i poletno raspoloženje.