Defender off-road experience: Pogledajte kako je izgledala nesvakidašnja avantura pod planinskim nebom na Divčibarama

Defender je auto dizajniran sa svrhom, osmišljen da uzbuđuje i vozi na daleka, i manje pristupačna, mesta.

Promo

Početkom oktobra, Defender je svojim gostima priredio autentičan „raw“ događaj u predivnom planinskom ambijentu Divčibara.

Tokom dva dana, uz zvuke vetra i miris četinara, posetioci su uživali u nezaboravnom iskustvu – vožnja po planinskim brežuljcima tokom dana zaokružena je spektakularnom večerom na otvorenom, s predivnim pogledom na netaknutu prirodu.

Defender je auto dizajniran sa svrhom, osmišljen da uzbuđuje i vozi na daleka, i manje pristupačna, mesta. Off-road vožnja je uz njega pravo zadovoljstvo, a specijalna prilagodljivost svim vrstama terena čini duga putovanja udobnim. Izdržljiva nova D7x struktura dizajnirana je da izdrži postupak ispitivanja u ekstremnim uslovima i nadilazi normalne standarde za SUV vozila.

Inteligentna off-road tehnologija Land Rovera Terrain Response 2 unapređena je novim Wade programom, dok tehnologija Configurable Terrain Response omogućuje vozačuima da preciznije podese postavke.

Promo 

Sve ovo čini ga sposobnim za izuzetne poduhvate. Defenderom se zaista doseže do zvezda, a koncept događaja pažljivo je osmišljen kako bi se na najbolji način predstavio avanturistički duh ovog poznatog brenda.

Lokacija i okruženje

Planina Maljen izabrana je zbog svog specifičnog geografskog položaja – ovde se susreću vazdušne mase s Mediterana i Karpata, zbog čega je vazduh bogat jodom, a klima prijatna i blaga. Posetioci su se osećali opušteno i puni energije, dok je izazovan teren bio idealan za test vožnju Defenderom.

Promo 

Tokom dana, gosti su vozili kroz guste travnate površine okružene šumama bukve i jele. Kada je pala noć, postali su zvanice na pažljivo osmišljenoj večeri pod zvezdama.

Promo 

Ekskluzivna večera pod otvorenim nebom

Renomirani beogradski šefovi kuhinje Nikola Rosić, Krsta Simović i Nenad Atanasković, specijalno za ovu priliku osmislili su večeru u sedam gangova. Inspiraciju za recepte crpeli su iz lokalnog podneblja, prirode i reljefa. Meni je uključivao lokalne namirnice poput divljači, šumskog voća i bilja Divčibara, a poseban šarm večeri dala je priprema hrane na „open flame“ grilu, na očigled gostiju.

Promo 

Zahvaljujući planinskom okruženju bez svetlosnog zagađenja, posetioci su, doslovno, „dosegli do zvezda“, uživajući u fine-dining konceptu i razgovoru pod galaksijom osutim nebom.

Zabava i odmor

Nakon dana punog adrenalina i kulinarskih užitaka, gosti su se odmorili u ekskluzivnom obližnjem hotelu u centru Divčibara. Sledećeg jutra, osveženi i puni utisaka, uputili su se nazad ka glavnom gradu.