Predstavnici medija i klijenti Range Rovera imali su priliku da dožive ekskluzivno iskustvo vožnje poslednjih modela na predivnom Kopaoniku. Tokom dva dana, gosti su osetili nezaboravna iskustva vožnje svih Range Rover modela u prirodi, ali i doživeli kompletan luksuzni doživljaj boravka na ovoj planini.

Koncept “Modern Luxury” odabran je kako bi dočarao filozofiju koja stoji iza Range Rover brenda na globalnom nivou. I dok su jedni uživali u vožnji Range Roverima po panoramskim putevima Kopaonika, drugi su se opuštali u spa zoni hotela ili prisustvovali Masterclassu posvećenom niche parfemima.

LP3_3015.jpg
Promo 

LP3_2905.jpg
Promo 

Posle ispunjenog dana, na redu je bila nesvakidašnja gala večera koja je organizovana u najluksuznijem penthausu. Svetlost sveća, bele kale, posebno odabrani meni i vina specijalno uparena uz svaki gang upotpunili su prefinjenu atmosferu.

LP3_3667.jpg
Promo 

LP3_3257.jpg
Promo 

Drugi dan bio je rezervisan za avanturu i uzbudljivu vožnju električnim sankama po planini, a čitav Range Rover tim se potrudio da gosti sa Kopaonika odu sa snažnim doživljajem Range Rover modernog luksuza. Priznajemo, u tome su i uspeli!

Izvor: Elle/N.K.