Proleće je savršeno vreme za obnovu garderobe, a pogotovo ukoliko šoping iskombinujete sa putovanjem, i to na obližnje primorje, gde je ponuda najaktuelnijih modnih brendova i više nego bogata, a vremenski uslovi za poželeti. Pitate se gde ćete naći ovaj savršeni spoj? Odgovor je – u Portonovom.

Ovo luksuzno naselje nadomak Herceg Novog postalo je omiljena destinacija za šoping, upravo zahvaljujući raznovrsnoj modnoj ponudi brendova. Ukoliko želite da pronađete prolećne, ali i letnje, essential komade, budite bez brige - u naselju se nalazi nekoliko multi-brend radnji, koje nude jedinstvene asortimane raznolikih brendova za žene i muškarce. Zato, bez obzira na to kom stilu ste naklonjeni, nema sumnje da ćete ovde naći savršen komad koji će upotpuniti vaš garderober.

2024 03 Portonovi_WebRes_6.jpg
Milos Samardzic/Milos Samardzic SM Photography 

Impresivna lista modnih brendova, poput Agnone, Brunello Cucinelli, Bottega Veneta, Dolce&Gabbana, ETRO, Loewe, Missoni, Valentino, Rene Caovilla, Stuart Weitzman, Hogan, TOD'S, 1511, od kojih neke možete pronaći samo na ovoj adresi u Crnoj Gori, čekaju vas u Olympus Fashion Boutique-u na šetalištu Portonovi marine.

Bilo da vaš stil naginje ka sofisticiranoj clean girl estetici ili se više pronalazite u sve popularnijem mob wife stilu, u ovom multi-brend butiku pronaći ćete sve što vaše srce poželi. Strastveni tim i iskusni modni stručnjaci učiniće vaše pronalaženje "IT" prolećnih komada nezaboravnim iskustvom – od romantičnih Dolce&Gabbana haljina i svilenih marama sa aktuelnim floral printom, do svedenijih monohromatskih Valentino komada iz najnovijih kolekcija, koje tek što su stigle na rafove.

Nakon Olympus Fashion Boutique, prošetajte nekoliko koraka do butika MC2 Saint Barth Tenero Fashion, gde vas čeka bogata ponuda luksuznih brendova kao što su Jacob Cohen, Sergio Rossi, Doucal’s, Inch2, koji će zadovoljiti i najistančaniji modni ukus. Na kraju, ne zaboravljamo ni Prego Fashion, dom brendova poput Eleventy, Missoni Mare, Peuterey, Kangra, Daniele Fiesoli i mnogih drugih, što Portonovi čini nezaobilaznom destinacijom za prolećni šoping.

Ovo fashion putovanje, ali i savršeni prolećni autfit, zaokružite parom kvalitetnih sunčanih naočara, a nema boljeg mesta za pronalazak istih od radnje Novi Monokl. Ova porodična kompanija već dugi niz godina pažljivo bira najatraktivnije modele luksuznih brendova.

Nakon uspešnog (ali i iscrpljujućeg) šopinga, ništa ne prija kao slasni kolač, čaša vina ili espreso da vas vrati u život. Ili kompletan ručak sa pogledom na brodove u marini – što da ne. Samo izaberite restoran koji vam u datom trenutku najviše prija, iz više nego bogate ponude – i uživajte.